Minigim38 DerinTuana içsem belki yarım bardak yada taş çatlasın 1 bardak ama burda yazılanlardan sonra vazgeçtik
Minigim38 Papatyaaa01 evet vazgeçtik her ihtimale karşı içsem bile 1 bardak yada yarim bardak deneyecektim eşime eşlik etmek için artık başka zaman 😊
Minigim38 35lavanta eşim içmiş şarap ama hangisini bilmiyorum araba bile sürmüş hiç etkilemedi diyor. Ama yinede risk almayacağız içsem bile çok içmeyecektim 1 bardak yada yarim bardak sırf eşlik etmek içindi
Minigim38 35lavanta sizin dediğinizi içmiş esimde blush bisey olmaz dedi aynı dediğiniz gibi yavaş içersin dedi
tarcinnn Minigim38 yani daha önceki içme durumunuza göre değişir 1 kadeh sarhoş etmez ama 2 kadehi bilemedim. Viski sarhoş eder ben hiç sevmem 😂😂muhtemelen biz de şarap içeceğiz 1-2 kadeh
Minigim38 35lavanta iptal ettik ama eşiminde içinde kaldı sanki geçen senelerde de istemişti bu 3. Yılbaşımız ilkinde eşim çalışıyordu tek başımaydım. 2. Sinde bebeğim 3 aylik falandı bu sene heveslendi yine içinde kaldı sanki ama belli etmemeye çalışıyor🙁
35lavanta Minigim38 Eşiniz içseydi keşke.. yani bence sizde içseydiniz keşke 🤭 Neyse önümüzde sevgililer günü var bahaneniz olsun ogün için
Miniklerim_68 Minigim38 bence içmeyin sadece askerde içti ise orda kalsın alkolden hayır gelmez linclemek için yazmıyorum bir içer iki içer alışırsiniz benimde eşim içiyor ben içmesini istemiyorum açıkçası içmiyorsa öle kalın sonunda pişman olmazsın emin ol
Minigim38 35lavanta aynen sevgililer gününe artık bebeğim 1 haftadır huzursuz ya azı dişleri kabarık ondan mıdır nedir geceleri uyumuyor çığlık atıyor memede sakinlesiyor risk alamadım neyse sağlık olsun daha önümüzde günler var 🤗