nazlimom_ Noname21 bende alalı 2 hafta oldu cok az akıtıyor ama yorumlarda görmüştüm o su akıtması sonradan geçiyor yazmıslardı
Noname21 brsnhsm ütü masam ıslanıyor evet bir iki damla değil pek yani bazen az bazen çok ama her defasında akıtıyor
ugrakyagiz Ütünün suyunu herzaman kaapliylen doldurun benimkide damlatiyordu normal Tefal ütü satıcı öyle dedi buhar bölümünü kapatın yada
Noname21 ugrakyagiz zaten dikey buhar vermiyor ilk başlarken mesela ütü kapalı oluyor ona rağmen yine akıtıyor
Sapsikanne Noname21 philipsin kazanlısını kullanıyorum 4 senedir mavi model elite yazıyor üzerinde tam bilmiyorum neyse çok memnunum gerçi benden çok eşim kullanıyor ben ütüden istifa ettim 🤣
Sapsikanne Noname21 evde değilim dönünce atayım unutmazsam bence damlatmıyor dediğim gibi ben pek kullanmıyorum ama🤣🤣
terazikadini Noname21 4 buçuk yuldır kullanıyorum ilk bi kaç ay akıttı ama nadiren sonrasında hiç olmadı güzel ütü yani kazanlılardan iyi diyebilirim
terazikadini Noname21 masayı ıslatacak kadar benimde akmıştı bi kaç kere ama öyle her ütü çalıştığında değildi sanırım sıkıntılı sizinki isterseniz başka ürünle değişin içinize sinmezse iade edin
anayimbenana__ Noname21 ben de azur kullanıyorum sorun yaşamadım akıtma yok hiç hatta tavsiyemle alan da olmuştu
incizeynep Noname21 Benim ütümde philips azur çok memnunum o ütüde bir sorun var belirtin bunu hatasız versinler bence çok güzel bir ütü
ReisinKizi Noname21 ilk önce içine suyu doldurduktan sonra suyun ısınmasını bekliyor musun dik Bi şekilde? Isındıktan sonra akıtmıyor
Noname21 ReisinKizi aslında şimdi bunun bir göstergesi var buhar işte otomatik tek buhar çift çizgi buhar falan diye basarak ayarlıyorsun tam ısınmasını bekliyorum desem yalan olur o yüzden mi acaba