Mavili-mavilimorcicek Defneebebeekk Bir teşekkür etme bicimiymis bebeklerin annelerine karşı.Sut verdiğimiz için o da sevgisini belli edermiş.Merak etme bi sure sonra ayak falan da sokuyolar çok sevgi dolu oluyorsun 🥰😂😂
Binnur_cam Defneebebeekk hiç bunu sorgulamak aklıma gelmemişti kızım neredeyse ağzımı parçalayacak emzirmiyorum mama veriyorum bildiğin burnumu dudağımı yanağımı yüzümü parçalicak 😀 Yeni nesilin eli kolu durmuyor kurtlu ondan bence
cigdem12345 Defneebebeekk sevgisini belli etmek için yaparlarmış benimki bir süre sonra ayaklarını ağzıma sokmaya başladı😄
Melisaklan Emerken ne kadar rahat olduklarını belli etmek için ellerini annelerinin ağızlarına sokarlarmış aynı rahatlığı anne de hissetsin diye. Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
birtekizbirikizz Mavili-mavilimorcicek kız bu nasıl teşekkür benim ki ağzımı yirtscak nerdeyse cimdikliyor çekiyor tırnak batırıyor 🤣
HappyQueen Defneebebeekk bebeğim şuan 18 aylık gidip gelip parmağını ağzıma sokmaya çalışıyor açmayınca cimcikliyor gerçekten ne var bizim ağzımızda 😂
hunilimomy Defneebebeekk biz onlara süt verdiğimiz için onlarında bize biseyler verme istegiymis 🥰bi nevi teşekkür
Mavili-mavilimorcicek birtekizbirikizz Valla 17 aydır çok minnettar herhalde benim kız da Allah ne verdiyse çimdik,mıncık,ısırık ve daha fazlası 😂ama çok hoş 🥰
Dilararden Bildiğim kadarıyla teşekkür etmek Oğlum da aynısıydı, ve emmemi isterdi parmağını ve sakinleştirdi de sonra bu parmak ayağa çevrildi 😀 şimdi ise birini emip diğerini mıncırıp yolmak çekmek sündürmek gibi şeyler yapıyor. Hep iki memem açık 😀😀😀
motherisbackk Defneebebeekk o anneden süt aldığı için o da karşılık olarak parmağını verirmiş diye biliyorum ben. 🥹