P2044 Uykularharamolduu Başka bir sorunu vardır ya gündüz çok uyuyordur , tam tersi gündüz az uyuyordur , karni aç , ya da başka sıkıntısı vardır . Siz daha iyi gözlemleyebilirsiniz gece uyumamasinin maalesef başka sebebinin olması zor .
Dilara9406 P2044 herşey tamken de uyumuyo bu bence artık düşüncem bile isteğe yapıyo keyfi yani benide bezdirmek için
Maka_Paka Bu saatte bezimizde birgram yer kalmayacak şekilde kaka yaptık taştı ve popomuzu yıkadık. Derkeeennn uykumuz kaçtı ve burdayiz 😅
Deletedmom_117 Dilara9406 çok güzel bişey aslında ama Değişkenliği var 😂😂şuan anne olmayı bekleyen doğumuna az klana arkadaşlarım var ve hepsi çok heyecanlı uykusuz aç sussuz kalicaklarink bilmiyolar smsnsm bide yeni doğum yapmış var uyku desen sıfır bebesi durmuyo Ben bittik ben finiş diye geziyo kız😂😂😂diceklerim bu kadar benimde erkek bebem var Uyuyo şuan ama heran uyanabilir dkd
Melike_ikra Dilara9406 ya Demeyin öyle lütfen evet çok zor bi çocuk büyütmek ama gerçekten onlar için değer. Çocuk sahibi olamayan o kadar insan var ki gerçekten. Herşey geçecek emin ol. Onların bize ihtiyacı var. Sadece sabırlı olun bir gün büyüyecekler ve ne olursa olsun yine bu hallerini bir şekilde özlicez❤️ sizi çok iyi anlıyorum
Melike_ikra Dilara9406 gündüz çok mu uyuyor acaba ondan da olabilir. Benim kızım 40 günlük geceleri ful uyur maşallah ama gündüz uyumaz gece uykusunu çok iyi alır.