mervekaran05 Yyagmur3 bizde 5 ocakta 2 aylik olacağız. Biraz temas bağımlılığı var😁geceleri göğsümde uyuyor sadece 😬çoğu kişi alismaz sonra kendisi istemicek dediği için birsey yapmıyorum
Bet25 mervekaran05 benımkıde yanımda kolumda uyuyo bırde yapısıyo ole uykuya dalıyor ama gördüğümde daha iyi uyuyo hareket etmıyor uykusunu guzel alıyor besıkte sureklı ellerıyle kendını kaldırıyor
Yyagmur3 mervekaran05 benimkide memede uyuyor , bende en fazla 7-8 ay süreceğini düşündüğüm için böyle devam ediyorum. İyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum karnı tok olsada illa memeyi istiyor ağzına alıp öyle uyuyor
aysoliko mervekaran05 peki bu yorumu kucağımda uyurken okumam 🥲 ama geçiyor cidden büyük kızım da böyleydi şimdi mışıl mışıl uyuyor tadını çıkartalım bu günler çabuk geçecek 😍
Hdemir1618 _mom20 bana gerekmedkçe verme dedi zaten yutkunma refleksi tam gelişmemiş oluyo bebeklerde çok zor yuttu 1 kaşık ilacı. Aşı yani yapacak elbet ben gece uyuyamayınca verdim sadece
Bet25 _mom20 gunde 4 5 kere uyuyo gece 1 gibi uyuyo sabah 7 de kalkıyo emıyo altınk temızlıyorum burnunu acıyorum tekrar yatırıyorum 11 de kalkıyor
_mom20 Bet25 gece uyuyor da gündüz uykusu yok bizde ya hemde hiç yok 1 saat uyusa bütün işimi yemeğimi yaparım da işte 😅🤦
_mom20 Yyagmur3 bende öyle yapıyorum ya çok çok bı kaç ay daha sonra istesende durmicak memede emip kacicak oyun oynicak ondan tadını çıkartıyorum
_mom20 Hdemir1618 doktorunuz öyle dediyse o ayrı bana ebe demişti ondan öyle yapıyorum yarın asimiz var verem aşısı bakalım ateş yapicak mi çok korkuyorum valla ya
aysmaa _mom20 evet agulamaya başladı oyuncaklara ilgisi açıldı daha da , uzanıyor elimde iken tutmaları daha da çoğaldı, başını daha uzun süre tutabiliyor, gözleri ile takibi sese yönelmesi daha ilerlerdi bu ay
aysmaa _mom20 ışıklı sesli oyuncak deneyin tepki verecektir bı sure sonra bence,oyun halısı deneyeceğim bende ♥️ maşallah onlara ya Allah’ım korusun esirgesin inşallah