_mom20 Kızlar 2 aylık Bebek gelişimi nasıl neler yapıyorsunuz uykular nasıl vs vs varsa 2 ay bebiş anneleri sohbet edelim biraz
aysmaa _mom20 bizde 2 ay 10 günlük olduk ama halen uykuda düzenimiz yok gündüz uykusu çok olunca gece uykuya dalması cok geç oluyor , 2 3 saatte uyanıp besleniyor , gündüz etkinlikler yapmaya çalışsam da çok az yapabiliyoruz , çok küçük olduğundan
pozitifanne06 _mom20 2 ay 2 günlük kucaktan inmiyor bugün biraz huysuzdu yatağına koyduğum an uyanıyo tırnaklarını kesemedim babasına pasladim o da bi tırnağını yanlışlıkla kanatti ağladı çok, yüzünü hep çizdi uykuları kucakta iyi 😄
gmz1991 Bugün tam 2 aylık oldu. Gece uykusuna çok geç geciyo şuan uyutmaya çalışıyorum. Sürekli de gazı var sık uyaniyo
Minikcee Salı günü iki aylık olacak şuan pilates topunda zıplayarak sakinleştirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa ağlıyor 🥲
gmz1991 Minikcee öyle bi düzen kuramadık. Bazen 6 7 arası uyanıyo bazen 9 10 gibi. Gündüz uykuları kısa kısa. Yarim saat bazen on dakikada uyanıyo. Kesintisiz 2 3 saat uyuduğu çok az
_mom20 pozitifanne06 eşim dalga geçiyor benimle belgeselde ki maymunlara döndünuz sürekli memede ve kucağımda uyumuyor da öyle dolanıyorum evin içinde 😅
Yyagmur3 _mom20 5 ocakta 2 aylık olacağız bizde, günü gününe tutmuyor gerçekten bir gün çok güzel uyuyor Birgün yarım yamalak ama yinede çok şükür kesintisiz 2 saat uyumalara yavaş yavaş geçtik. Ufaktan bir düzene ulaştık gibi gün içerisinde öğlen 2-3 e kadar bi düzen oluştu sonraki saatler değişkenlik gösteriyor ama yinede buna şükür
mervekaran05 Yyagmur3 bizde 5 ocakta 2 aylik olacağız. Biraz temas bağımlılığı var😁geceleri göğsümde uyuyor sadece 😬çoğu kişi alismaz sonra kendisi istemicek dediği için birsey yapmıyorum
aysmaa _mom20 kucaginizda falan da mi uyumuyor ya kıyamam çok yorulmuştur vücudu, çok zor cidden Allah kolaylık versin
Yyagmur3 _mom20 inanın şu ⅚ güne kadar bizimde hiç yoktu nasıl olacak böyle nasıl ilerleyecek derken biraz biraz oldu bir şeyler. Doktorlar hep diyor bebekler düzeni rutin şeyleri çok sever diye bunu ben kendi bebeğimde görüyorum. Şöyle bir şey yaptım kırkımız çıktıktan sonra bebeğimi akşam 10 dan sonra yıkadım ve öyle uykuya yatırdım ondan sonra 2 saat uyumaları başladı bunu 3 güne bit tekrar ettim öyle öyle uyumaya başladı. İsterseniz sizde bir deneyin
aysmaa _mom20 evet agulamaya başladı oyuncaklara ilgisi açıldı daha da , uzanıyor elimde iken tutmaları daha da çoğaldı, başını daha uzun süre tutabiliyor, gözleri ile takibi sese yönelmesi daha ilerlerdi bu ay