O1Anne RedFlower_ ben mesela tek bir pozisyonda boşalıyorum diğer pozisyonlarda asla boşala mıyorum bir kaç kez haricinde
RedFlower_ O1Anne yok yok şimdi çok açık olacakta neyse burda deneyim 😅😅😅😅 olmuyor 40 büküm de olsa yok 😅😅
Deletedmom_106 O1Anne yok bilmeyen kendini keşfedemeyen bi sürü kadın var. . Sadece eş memnuniyeti ve görev gibi yapılıyo cinsellik. Bi keşfetse neler kaçırmışım diyecek 😄
O1Anne Deletedmom_106 tabi keşfetmen lazım kendine özgüven olması lazım ben mesela her pozisyonda zevk almam tek bi pozisyon da acayip zevk alıyorum onu buldum mesela😁
Deletedmom_106 RedFlower_ kanka otur araştır biraz cinsellik sadece erkekler için bulunmuş bisey değil öğrenirsen kocandan daha mutlu olursun benden bu kadar gerisini kendin bul 😂😂
Deletedmom_106 Nesrin35ser jsjsjjs valla normal bi durum ama cinsellik bizde hep ayıp tü kaka . Ondan bilemiyo garip kızlar
linaamomm O1Anne ne güzel bende bazen ondan önce boşalırım onun zevkinden bana ne sanki onlar çok düşünüyor ama ben zevk alamınca baya sinir oluyorum ayıptır söylemesi tekrar yapıyoruz anladınız fazla ileri gittim kusura bakmayın sjsjs