bilgemeva Boyun ağrısı baş dönmesi olan arkadaşlarım kovid aşısı oldunuz mu acaba ? Ben bu aşıdan sonra böyle oldum. Resmen check yaptırdım bir şey çıkmadı panik atak dediler. Ama atak olduğuna inanmıyorum
OgretmenimKukla bilgemeva Aşı olmadım ama covid geçirdikten sonra oldu. Kulaksa manevra da yapıldı ilaç da kullandım. Boyunsa fizik tedaviye de gittim. Sebebi ne artık her saniye bununla yaşayamıyorum 😔 artık ben de panik ataktan şüpheleniyorum. Bi ona bakilmadi bende çünkü.
bilgemeva H_nurozkan Ben bu yaşadıklarınızı 6 ay boyunca yaşadım. Daha yeni yeni düzelmeye çalışıyorum şimdi de çarpıntı vs başladı. Allah yardımcımız olsun
bilgemeva OgretmenimKukla Aşı olanlarda da kovid geçirenlerde de maalesef Spike denilen protein vücudunda geziyor. Bir çok şeye sebep oluyor. Ben vücudumuzun bu etkilerinin gerçek ama sürekli olacak diye düşünmemizi de psikolojik görüyorum. Dediğiniz gibi olur olmadık yerde oluyor ama olmadığında da ne zaman gelecek diye korku yaşıyoruz.
bilgemeva OgretmenimKukla Bu arada bende hayatımda ilk defa boyun ve sırt ağrıları yaşadım. Hatta sabah namazında geçen aylarda sola başımı çevirirken sanki zorlandım ve yine kalbim aşırı atmaya başladı başım döndü hemen acile gittim. Yok yok.. anlamıyorlar
OgretmenimKukla bilgemeva Ya resmen yaşadığım durumu yorumlamışsınız. Geldiği an mahvediyor. Gelmediğinde de ne zaman gelecek diye endişe içinde bekliyorum. Bu hiç geçmezse diye umutsuzluğa kapılıyorum. Çok yordu beni bu durum. Denemediğim şey kalmadı. Rabbim hepimize şifa versin. Sebep göndersin inşallah.
bilgemeva OgretmenimKukla Amin inşallah ama size tavsiyem hacamat yaptırın, ben de hacamat vesilesiyle azaldı bu belirtiler. Rabbim şifa versin hepimize inşallah
OgretmenimKukla bilgemeva Ben de yaptırdım hacemat kan çıkmadı dedi. Kansizliğa baktırdım onda da bir şey çıkmadı. Peki kulak arkasına mi yaptırdınız?
Kubraozkann96 sevo05 444 4 444 Perşembe günleri randevu günü oluyor sabah 8 buçukdan itibaren ararsan alabilirsin -
Kubraozkann96 OgretmenimKukla banada aynı şekilde manavra yapıldı hiç bir etkisini görmedim bir kulağımda aniden vertigodan kaynaklı %90 işitme kaybı oldu hacettepede kortizon tedavisi oldum tedavi olduktan sonra baş dönem bir daha olmadı doktorum Taner Yılmazdı
Kubraozkann96 OgretmenimKukla evet geçici işitme kaybı oluşmuş baş dönmesi ataklarından kalmıştı kortizonla çok şükür düzeldi ama %15 kalıcı var
OgretmenimKukla Kubraozkann96 Yaa geçmiş olsun. Boynunuz ağrır mı peki? Boyun kaslarından dolayı da oluyormuş bu durum.
Kubraozkann96 sevo05 doğrudur benim tedavim 2 yıl önceydi 2 yıldır problem yaşamadığım için randevu almadım hiç ama imkanın varsa öneririm
sevo05 Kubraozkann96 Çok detaylı güzel muayene etti teşekkür ederim. Meniere dedi ilaçlar verdi bakalım inşallah fayda görürüm 🙏🏻
sevo05 Kubraozkann96 Ya benim baş dönmem öyle yoğun değil. Dengesizlik var etraf titriyor gibi geliyor. Meniere dedi doktor teşhis doğru mudur acaba? Bide Betaserc verdi siz kullandınız mı ondan