zeynepclk Kızlar sütüm var emziriyorum ama sanırım yeterli olmuyor bugün çok fazla ağlıyor uyuyor 5dk sonra geri ağlayarak kalkıyor açlıktan mı diye düşünmeye başladım acaba doymuyor mu? 1aylık bebeğim sma aldım nasıl veriyorsunuz bu şekilde olan anneler ?
Femme1 zeynepclk kolosı ve cişli bez sayısı önemlı aslımda doyamadığı yada doyduğunu ona göre anlayanılırsınıZ aglamazsı gaz dan dolayı olabılır Sma mamayı da 30 cc dem başlayabılırsınız
sibelkilic zeynepclk bebek henuz 1 aylık kucucuk mıdesın var sakın fazla verme 30 cc onu doyurur doktor tavsıyesıyle ben 1 ayını gecene kdr verdım sonra 60-70-90 cıkardım yavasca suan 3 aylık 90 cc ıcıyor fazla verırsen kusar yedıgının faydasıda olmaz gene ac kalır mıdesını mahveder sonra sen cekersın kusması gazı reflüsü derken 1.5 saatte bır ver mama rahat edersın
tinna zeynepclk ver anne sütünü çok çabuk sindiriyor zaten iştahlı bi bebek aç kalmasın 0/2hafta : 60 ml su 2 kaşık ölçek (8biberon) 2/4 hafta : 90ml su 3 ölçek (7 bibebron ) 2 ay :120ml su 4 ölçek (6 bibebron) 3ay :150 ml su 5 ölçek (5 biberon) 4/6ay :180 ml su 6 ölçek (5 bineron) Ölçüler böyle ama bazı bebekler 60 doyar bazıları 90 da bazı 120 bebege göre değişiyor düzenli saatinde ver daha çok anne sütü alsın ama ben de hem anne sütü hem mama veriyorum şimdi 4 ay bitmek üzere:)
tinna zeynepclk hiç korkma hiç bir dokotr şu ml şu ss diyene benim bebeğim doğduğu gün den beri fazla ml yedi doymadı verdim halen veriyorum gazına dikkat et hemen yatırma a dik tut yemek istemezse zorlama ozman kusar. Saglıkla büyüt
zk1611 zeynepclk bence yeni başlayacağın için 30 cc ile başla baktın aranıyorsa hala 60 yaparsın benim bebeğimde 44 günlük ben ilk günden beri sma kullanıyorum memede alıyor ilk 30 la başladım kilo aldıkça arttırdım miktarı şimdi 90 cc veriyorum 120 de versem içer ama beklemedeyim daha bir haftaya falan 120 ye geçerim gibi
zeynepclk ebrusalihhh sürekli memeye yattığında bir emme refleksi yanağında dokunduğunda bir emme refleksi var anlamadım kş
ebrusalihhh zeynepclk bildiği tek şey o olduğu için bunu yapıyor aranır sürekli bir biberon sonra iki üç diye artabilir sürekli emzir hem sütün artar
arsasy zeynepclk gazdan oluyor o. Aynı şeyi yaşadım. Sütün kesinlikle yetiyor. Bebeğinin gaz sorunu var. Emince geçecek sanıyor
haticedenizkahraman Canım bence ver dene bi aç kalmasından iyidir bende hep doyuyor diyodum bi gün bebemde çığlık atmaya başladı ve verdim çişli bezi kakalı bezide oluyordu ama içti mamayıda
sibelkilic zeynepclk yeterlı olmayabılır anne sütün cocuk veya bılmedıgı ıcın emmeyı doymuyor 30 cc mama ver 1.5 satte bır gece yatrkende doyur gazını cıkar altını temızle rahat uyur gazı yoksa alttan sancısı olabilir uyanıyorsa karnına baktınmı sertlık varmı?
tinna zeynepclk aynen mama 4 saatte bir. Anne sütü günde 12 defa en fazla böyle başladık halen düzenimiz devam. Rahat ediyo