Merve_Kumsal90 HurremSultannn demir ilacının pipet gibi ucu var. Ben de onunla iki kere ağzına sıkıyorum. Yoksa kaşıkla benimki de içmiyor😅
HurremSultannn Ebru__ meyve suyu içmiyor süt iciyordu ilacı icine kattım diye 3 gündir süt de içmiyor 🥴
Eailesi4 HurremSultannn ben direk ellerine kayısı incir veriyorum yada zeytinyağı veriyorum bir çay kaşığı armut kabak lifli şeyler çok etkili
HurremSultannn Eailesi4 aşkım yemiyor yemiyorrr yemiyor kendimi parcaliyorum yok ya ben yemek için ölürüm asla bana çekmemiş. Ağzına sürmüyor 🥸
HurremSultannn Eailesi4 şuanda ilaca başladık aşkım veremedik çünkü yağı 😒😒 tükürdü attı sildi of off kız bu iki yaşında ama 30 Luk adam gücü var😂😂
Eailesi4 HurremSultannn bilmez miyim benimkiler birbirini beni öyle ısırıyor vuruyor ki bebek olduklarına şaşırıyor insan Allah yardımcınız olsun canım
HurremSultannn Eailesi4 ay Allah’ım Allah’tan isirmalarina hiç izin vermedim. Yoksa oarcalarlarfi şimdi birbirlerini😂😂😂
Eailesi4 HurremSultannn Aminn inşAllah Allah razı olsun bu günlerimize şükür diyorum Rabbim sizede kolaylıklar nasip etsin ☺️