Merhaba hanımlar
Oğlum 45 aylık bebekken oyuncakları sıralı dizdiği için ve geç konuştuğu için şüphelenip doktora götürdüm defalarca ama hiçbir sorun olmadığını gelişiminin sağlıklı ilerlediğini söyledi her doktor … geçenlerde arkadaşlarımız oturmaya geldi 6 yaşında oğulları var ve çocuk ileri zekalıymış , oğlum çocuğu çok sevdiği için ve abim abim diye ortalıkta dolandığı için çocuğa hep sarılmak istedi çocukta büyümüşte küçülmüş bir çocuk her hareketi olgun teması sevmiyor haliyle anlaşamadılar oğlum onun kızdığını anlayınca iyice oyuna çevirdi çocuğun üstüne gitti baya , çocuğun babası benim oğlum için herkese karşı mı böyle yoksa sadece bizimkine mi böyle dedi bizimki çocuğu çok sinirlendirdiği için biz de sizinkini çok sevdi ve biraz da oyun istiyor dedik konu kapandı . Dün eşime çocuğumuzun otizmli olup olmadığını sormuş kendince işte dönen nesnelere bakıyor mu vs gibi sorular sormuş eşimde küçükken şüphelendik ama öyle bir durum yok şu an çok girişken ve konuşkan bir çocuk demiş … her neyse bu durum beni biraz üzdü yani kendimi sorgulamaya başladım ben çocuğuma yetemiyor muyum yeterince ilgilenmiyormuyum ya da bi şey var da ben mi göremiyorum acaba …. O kadar üzüldüm ki aklımdan çıkaramıyorum ….