tekbasimabakiyorum Kızlar selam, ikinci çocuk asla ama asla istemiyoruz. O yüzden de tüplerimi bağlatmaya karar verdim. Ama emziriyorum. Kızım 10,5 aylık. Ne yapmam gerek, emzirmeyi bırakmadan olabilir mi? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.
Themom_ tekbasimabakiyorum kaç yaşındasınız sanırım onun bir yaş sınırı var diye biliyorum🤷♀️ yine de daha bilgili birileri yazarsa iyi daha iyi olur üstte kalsınnn
mcnyld tekbasimabakiyorum seninle aynı düsüncedeyim ama hayatın getirileri var ne olur ne olmaz farklı korunma yöntemlerini denesen mi canım
BENOYLEUYGUNGORDUMM tekbasimabakiyorum olabilir çünkğ ben doğum esnasında tüpligasyon da oldum ve bebeğimi emzirdim
Asyasemin2013 Bağlatabilirsin ama yaşınız kaç? Birde eşinizin onayı gerekiyor. Birde bu bi ameliyat siz ne zaman isterseniz o zaman yapılır
tekbasimabakiyorum Asyasemin2013 eşim onaylar sorun yok, 30 yaşındayım. Emzirmek engel değil o zaman?
tekbasimabakiyorum mcnyld yok kesin kararlıyım evlat yetiştirmek çok meşakatli ikinci bir çocuğa bakamam, kürtaj olmak da istemiyorum malum
Asyasemin2013 tekbasimabakiyorum emzirmekle hiç alakası yok canım. Ben sezeryanda bağlattım. Ama devlet hastanesinde bi kriter var yaşla yada çocukla ilgili. Kadun doğuma sorarsın. Ben 37 yaşında 2. Çocuk doğurduğum için doktor bana bağlatacakmısın diye teklif etti. Bende zaten istiyordum kafam rahat olsun diye bağlattım
annebenanneoldum tekbasimabakiyorum beni sakın ama sakın yanlış anlamayın bir çok ebeveyn ilk bebeğinin sağlık sorunları yüzünden ikinciyi yapmak zorunda kalabiliyor Allah göstermesin öyle bir durumda geri dönüşü olmayan bir durum yaşamanızı hiç istemem bence biraz daha düşünün çok önemli bir karar bu, bende düşünüyordum bir Onkoloji hemşiresi olarak bu sebep yüzünden vazgeçtim
mcnyld tekbasimabakiyorum o kadar hak veriyorum ki cok düsündüm aynılarını, ama ya bisey olursa ihtimali sadece o yüzden bende kararsızım ama düsünceni destekliyorum canım yasasın bilincli anneler diyecegim maalesef ki 🙏🏼
tekbasimabakiyorum annebenanneoldum Allah korusun. İlik nakli vs kastediyorsunuz sanırım. Düşüncesi bile gözlerimi doldurdu. Hamile kalırım diye çok korkuyorum aklıma başka çözüm gelmedi kesin çözüm değil hiçbiri
Deletedmom_79 tekbasimabakiyorum hahaha bak ya . Karşı taraf ne olursa olsun ama kendi tarlası yanmasın mı fjfjfjfj. Yani yaş, doğum sayısı gibi bir çok faktörü bi yere koyalım.. bu hormon silsilesi seni bakımverirken ve de emzirirken çok zorlar. Kaldı ki ileride istediğinde spermleri toplanabilir bitmyor bitmiyo🤪
1Elisaninannesi tekbasimabakiyorum benim annem tüplerini baglatmisti yaş sınırı var yalnız olmazsam 32 diye biliyorum
1Elisaninannesi tekbasimabakiyorum evet Annem yıllar önce takmıştı yani Hep biz kadınlar düşünüyoruz korunma yollarını bende Spiral taktırdım keşke erkekde koruma biz biraz rahat etsek
Ecayb İşem sırasında uygulanacak ilaçlardan dolayı o gün emzirmemen gerekir. Sütünü önceden sağıp biriktirip verebilirsin