feyzas BirPrensAnnesi___ ikinci ellerden satılıyo sitelerde de satışı var ben cok güvenmedim. Gardropstan aldım ordan bakabilirsiniz
nmt41 feyzas biri kara üzümlü çok sevdim sadece üzüm tadı geliyor diğerinin tamam neli olduğunu kestiremedim ama çok güzel tadı
Ebby feyzas Bir tanıdığım Vozol yüzünden normal bir ameliyat sonrası akciğeri tamamen söndü, 10 gün yoğun bakımda yattı ve 5% şansla hayata geri döndü şu an yarım insan gibi. Almayın aldırmayın çok büyük bir zehir bu Vozol Elfbar vs vs
Ebby feyzas Sapasağlamdı, eskiden sigara içiyormuş sonra Vozol’a geçmişti, bi vozol bi elfbar vs bütün elektronikleri gördüm elinde, araştırın sigaradan daha zararlı.
feyzas ikizmom_ kullanıcı adı bu yani kişiler kısmından ararsanız çıkması lazım. Aramaya vozol yazarsanız da çıkıyor zaten satanlar
delirmeceler feyzas vozol kullan at smoklara bakın onlar ömürlük ama aşırı pahalı oluyor ben elektronik sigara kullanıyorum vozolda kullandım vozol bana 2 hafta gitti sonra çöp oldu sonra smok aldım ondada salt kiliti coili derken bayağı pahalıya geliyor ben salt bubble parliment ce orman meyveli kullanıyorum
bananeabiya feyzas blueberry storm şimdiye kadar en beğendiğim. Ondan sonra mixed berries. Karpuzlu fena değil ama ben sevmedim herkesin damak tadı farklı. Mesela eşim şeftali mango karpuz falan seviyor ben onları hiç sevmedim. Naneli önermem. Bu arada sağlam vozolcuyum aylardır içiyorum yine çeşit denedim baya. 10.000 ve 12.000 olanlardan alın 6000 olanları tavsiye etmem. Güvenilir birini bulmak lazım çünkü bazıları doldurma satıyor o da b*k gibi oluyor. 12000lik olanlarda şarj ve likit göstergesi mevcut.
feyzas bananeabiya bana 6.000 i daha hafif diye önerdiler ama. Bir yan etki yaşadınız mı vozoldan? Nefes darlığı vs
feyzas Ebby Araştırma sonuçları hep sigaradan daha az zararlı olduğunu gösteriyor ve büyük bir oranda. Aşırı tüketimden olmuş olabilir ciğerleri hasar görmüştür. Bu sürekli içilecek bişey değil bence . Bir iki saatte toplasan 4 -5 kez anca çekiyorum o da az az. Bundan sonra alır mıyım orasını da bilmiyorum. Zaten bir yan etki yaşarsam içmeye devam etmem.