bananeabiya feyzas az az içiyorsan iç ya hepsi zarar ama bence normal sigaradan iyi. Devlet de zararından değil vergi alamadığından toplatıyor 😅🥲 keşke vergisini versek de böyle hapçı gibi ordan burdan bulmaya çalışmasak
bananeabiya feyzas katılıyorum bu arada. Hatta geçenlerde bi ülkede Avustralya ya da İngiltere olabilir hatırlamıyorum tam ama elektronik sigara dağıtıyor devlet millet sigara içmesin bununla bıraksın diye.
bananeabiya feyzas hahah orası da doğru kız 🤣 aslında çok pahalı bir şey değil ama böyle de piyasada herkes tutturabildiğine satıyor o kötü sadece.
bananeabiya feyzas iyi almışsın kız biz de o civarda alıyorduk zam geldi kesin yine gelir. Sen hangi ildesin? Ben Eskişehir’de yaşıyorum bizim burda 450-500-550 bandında. Geçen görümcem getirdi izmirden tanesi 475e geldi ama 12binlik
feyzas bananeabiya ben elazıgdayım ama ikinci el uygulamalarında satılıyo sıfır olarak ordan siparis ettim
Almiloss bananeabiya aaa bende eskişehirdeyim ama burda bulamadık hiç daha doğrusu bi yer bulduk oda çakma vozoldu mahvetti bizi berden alıyorsunuz acaba ben çanakkaleden sipariş ediyorum kargo vs uğraşıyorum bide
bananeabiya feyzas anladım canım 💐 yine de dikkat et alırken bazıları sıkıntılı olabiliyor doldurma gibi falan yani. 💞
Pol34 bananeabiya ay Eminönü’nde toptancıları var bunların 300-350 lira civarına satıyorlar çok sık gittiğim için görüyorum sürekli, eşime alıyorum bazen keşke yakın olsam herkese getirirdim 😅
melisaugtr feyzas bende ejder meyvesi, orman meyveli, ekşi elma ve çilekli dondurma aromaları vardı. En sevdiğim ejder meyvesi ve orman meyveli oldu.
bananeabiya Pol34 İstanbul’un gözünü seveyim ne güzel ucuz ucuz 🤣 canın sağolsun getirmiş kadar oldun 💞