gnrgns Merhaba Hanımlar🌸 Aranızda bebeğine Pedia-D d vitamini kullanan var mı? İçeriği temiz mıdır? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi
rmkcnr gnrgns bende merak ediyorum, birde sizin doktorunuz günde kaç damla önerdi biz 3 damla kullanıyoruz acaba yanlış mı? Normalde hep 6 damla verilir
gnrgns rmkcnr ever 3 damla olarak önerdi doktorumuz ama içeriğinde ayçiçek yağı varmış ocean d3 ürünün de hakiki zeytinyağı var.acaba ona mı geçsem diyorum .
1cocuksevdasi bananeabiya kabızlık yapıyor mu bu d vitamini dun kullanmaya başladık bizde geceden beri bişey yapmıyor da bebeğim
bananeabiya 1cocuksevdasi yok bizde yapmadı hiç. Öyle bi yan etkisi var mı bilmiyorum demir damlaları yapıyor ama.
Motherqueen_ gnrgns doktorum iceriginin temiz oldugunu soyledi yenidogandan beri pedia d kullaniyoruz
bananeabiya 1cocuksevdasi demir ilacı 4. Aydan sonra başlanılıyor sizin bebiş kaç aylık? Bi de doktordan doktora da değişebiliyor bazısı 6. Aydan sonra da başlatabiliyor demir damlasını.
bananeabiya 1cocuksevdasi daha erken canım. İlk d vitamini başlanıyor 4.ay dolunca da demir başlarlar.