_Goktugunannesi__ miray8 Doktorunuza veya sağlık ocağındaki hekiminize sorun isterseniz ama sarılık evresini atlatmış sıkıntı olacağını düşünmüyorum böyle bi olay da yaşamadım oğlum doğduğundan beri hiç uyumayan ve huysuz bir bebekti😊
yoncaburak miray8 gece uykusu oturmaya başlamış benm kızımda o zamanlar başlamıştı hatta aç uyuyor diye üzülüyordum uyurken vermeye çalısyorfum mama doktoruma danıştığımda hayır o artık acıktığını bilir o istemeden verme uykusunu bölme demıstı
miray8 yoncaburak genel olarak herkes öyle diyor bugün çocuk doktoruna gittim sordum kendi uyanınca emdir dedi aile hekimliği kaldır diyor bilemedim ne yapacağımı
yoncaburak miray8 aile hekımı ile çocuk hekımı bilgisi asla aynı olamaz aile hekımı pratısyen hekımler genelde suan bebegım 6 aylık oldu hala 3. Aydakı gibi uykusu çok şükür erken alıstı gece gündüz ayrımına uyanmadıgı sürece ellemıyorum artık
Eminipektas miray8 benim kızım tam suan 6 aylık ve yaklaşık 1 aydır öyle gece kalkmıyor bizde de şöyle sorun var kızım sadece yatarken mama içiyor uyanıkken içmez o yüzden ben uyanıksam eğer saat kaç olursa olsun o kalkmasa bille içiriyorum mamasını
Dejajavu 3 ay 11 günlüğüz . 2 veya 3 saatte bir uyanır beslenir . En uzun uykusu arada bir olmak üzere 4 saattir . Acıkıyor daha bebek onlar . Biz bile acıkmıyor muyuz ı kadar sürede . Uykuluyken emzirmeye çalış . Şekeri düşer birşey olmasın Allah korusun
sibelkilic miray8 uyuması güzel annede dınlenıyor ama ara ara bellı bı saat aralıgında uykuluyken emzır 10 dk da olsa
Cahide_deveci7 miray8 bende aynı soruyu sormuştum bana profesör doktor demıstı uyandırmayın uyusun çocuk demişti 🤣