2023’ün bize kattığı canımızdan can olan bebişlerimiz için anı bırakalım istedim. Sizde isterseniz bu senenin size kattığı birisi hakkında yazabilirsiniz. Allah isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin🤗🫶🏻
Canım kızım
Seni uyurken izlemek,her soluğunu hissetmek
Bana bakarken gözlerinin güldüğünü görmek,
Kucağımda huzur bulmanı seyretmek.
Sen kalbimin neşesi,gözümün bebeğisin.
Sen hayatımın anlamı,eksikliğinde deliye döneceğim tek şeysin.
Seni o kadar çok seviyorum ki,bakarken bile sana içim gidiyor.
Sanki dün doğdun,zaman çok acımasız.
Seninle daha çok anı biriktirmek daha fazla zaman geçirmek için nelerden vazgeçerim bir bilsen.
Keşke ilk doğduğun güne dönsek,ilk kucağıma aldığım an’a. Seni bir dakika bile indirmek istemezdim bu kadar hızlı olacağını bilseydim zamanın.
İlk bezini değiştirişim,ilk ağlayışın,ilk gülüşün…
Bütün ilklerini beraber yaşadık,ilk bana güldün.
O kadar güzel ki gülüşün,sesin, özellikle de kokun miniğim…
Dünya’da bana cenneti yaşatıyorsun,ben seni mutlu ediyor muyum kızım?
Beraber ne zaman oyun oynayacağız bilmiyorum.
Büyüdüğünde soracaksın ‘anne sen neden her şeye ağlıyorsun diye?’
Ben senden önce hiç kimseyi hiçbir şeyi bu denli sevmedim. Hayatımda hiç bu denli özel bir varlık olmadı. Ve o varlık bir zaman sonra benden ayrılacak. Hep aklıma bu geliyor küçüğüm. Seninle daha yaşayacak çok anımız var biliyorum. Ama ben her zaman o uzun mavi elbisemle ve iki büklüm halimle küvezine gelip altını değiştirmeye çalışan sana hayranlık duyan biri olarak kalacağım. O kadar şanslıyım ki,senin gibi bir kızım olduğu için. Doğurmadan karnımda videolarını çekmek isteyişim ve senin hiçbir zaman izin vermemen. Çok isterdim zamanın durmasını bir haftasonu hava yağmurlu otobüste eve dönerken kucağımda uyuyuşunda kalmayı bir ömür ya da karnını doyururken minik ellerinle bana ‘ellerimi çekersen gideceğinden korkuyorum’ der gibi tutunmanı.
Sen başıma gelen en güzel şeysin ve ben hiçbir zaman senin bendeki hakkını ödeyemem bir tanem. Derler ya annenin hakkı annenin o’su bu’su. Hepsi palavra. Sen beni ben yaptın. Benim mutluluğum oldun,sıcacık yatağım oldun,arkadaşım oldun. Geceleri saatsiz öten alarmım,gündüzleri saat başı garsonun oldum. Aşk nedir diye soracaklar belki sana ileride. O zaman benim sana bu yazdıklarımı göster.
Seni daima sevecek olan annen