Nurnur41 nuroner evet yapıldı instagram sayfasına göz atmanızı tavsiye ederim birçok bebeğe yapıyor bu testleri, test örneklerde var. Doğru şekilde yönlendiriyor. Kullanıcı adı: Prof.dr.mahmutdogru
Beyzatlass nuroner çok uzun ve yorucu bir süreç ben kafayı yemek üzereydim ve çok bitkin düşüyordum doktorundan kalsiyum takviyesi iste gaz sancıları için ılık kova içine az şampuan duş aldır ayaklarının altına masaj yap kucağında tut ayaklarını karnına doğru çek devamlı masaj kimyon iç her yemekten sonra sütün içinde bol su ve yeşillik tüket hurma dut kurusu içini ferah tut Allahın izniyle herşey geçer
nuroner Beyzatlass teşekkürler 🙏 peki en erken ne zaman alerji testi uygulanıyor ek gıda dönemine başlamadan önce mii
153s34 Gonuel gecmis olsun oncelikle. Kakasinin fotografi varsa ozelden atabilir misiniz acaba? Bnmde oglumda olablir belki ,supheleniyorumda
Nurnur41 Gonuel teşekkürler sizede geçmiş olsun umarım geçer tüm bebeklerimizin zor ve yıpratan bir süreç 🙏
Nurnur41 nuroner izmirde alerji doktoru postlarına bakıp bulabilirsiniz belki çok geçmiş olsun geçici bir durum biraz sabır istiyor sadece
Ozgeruya nuroner bizimde doğuştandı bnde emzirme sürecinde diyet uyguladım. Bizim köklü besindi zamanla geçiyor tabiki
Mervetnl Gonuel sağolunn bizde test yapılmadı doktor yanıltıcı olacağını söyledi sadece mama değiştirdi mama değiştikten sonra mukuslu kaka bitti mesela hafif hırıltısı vardı oda kesildi
Beyzatlass nuroner 3 aydan küçüklere önerilmiyor büyük olsasa doktordan doktora değişiyo dediğim testte çıkmadığı takdirde alerji olmadığı anlamına gelmiyor
Mervetnl Mervetnl bittiğini de şöyle anladık oğlum mamayı reddetmeye başladı doktoru sma veya başka bişi deneyin dedi baktık içiyor sorunsuz devam ettik sonra
nuroner Beyzatlass anladım teşekkür ederim, bugün çocuk doktoruna da sordum o da aynı şeyi dedi şuan test yapılamayacak çıkmayadabilir olmadığı anlamına da gelmiyor bu , alerji doktoruna biraz daha geçsin öyle yönlendireceğim dedi