EdaaCihan Kızlar merhaba kızım 8 aylık 4.ayda aptamille başlayıp SMA ve en son Bebelac gold kullandık şuan bebelac kilo aldırmadığı için mama değiştirecem öneriler nelerdir?
Aybuke EdaaCihan bende sma Aptamil ve hipp kullandım en çok kızım Aptamil severek içti ama ondan da sıkıldıginda dönüşümlü kulllandim mamaları hipp çok severek içmiyor şimdi sma siparis verdim onu bekliyorum cumartesi doktor kontrolümüz var mama için sorucam
ayazasaf EdaaCihan hipp kullanıyordum 3 aydır aptamil iyi dediler aldık ağzına sürmedi zaten 1. Ayında aptamil conformil çokKabız ve gaz yaptı gaz maması olmasına rağmen tekrar hippe döndük biz çok memnunuz
ayse3434 EdaaCihan aptamili azmı verdiniz acaba kilo aldırmadı bende kullanıyorum kilo alımımız gayet iyi
Yavuzunannesii Gamze_fy bizde aptamil kullandık ama biraz gaz yaptı herkes sma tavsiye ediyor herhangi bi gaz sorunu oldu mu sizde
Gamze_fy Yavuzunannesii gaz yapmıyor kakasını da düzenle yapıyor bazı mamalar da kabız olanlar varmış biz memnunuz
ceylinnn [bilinmeyen] Benim bebeğimin kilo kaybı vardı. Doktorumuz aptamil mama önerdi. Çok iyi geldi hızlı toparladı ve eskisi gibi hastalanmıyor artık, bağışıklığı gerçekten güçleniyor.
EdaaCihan ceylinnn aynen bir çok doktor birleşenlerinden dolayı aptamili öneriyor bende şuan aptamil aldım denemek için
simgetaskisla en güzel kilo aldıran aptamil canım keisnlikle çok yarıyor hemde anne sütüne yakın valla
EdaaCihan melekli kızım prematüre doğdu 36 haftalık 4 ay anne sütü alınca fazlasıyla mama verdik belli bir süreden sonra da istemeyip mama içmiyor. Tüm mamaları denedim o yüzden şuan 8 aylık ek gıda ile birlikte günde 5 kez 180 ml mama içiyor.
EdaaCihan faziletgurses prematüre doğduğu için benim evhamım sanırım kilosu 2.400 doğdu şuan 8 ayı 7300 az geliyor bana
Saraa ayse3434 ben sma kullanıyorum ama çok fazla da bir etki etmiyor kızıma sanki. Yani öyle gözle görülür kilo yapmıyor Aptamil nasıl acaba Bebelac bir kere kullandım o ishal yaptı Aptamil çok gaz yapıyor diyorlar doğru mu acaba. Çocuğunuzn kilo alımı nasıl