glstnbln sevdanurikramurat bizde öyle malesef sağıp veriyorum bazen genelde mama içiyor çok üzülüyor insan
glstnbln yasemin5455 civilden mycey elektrik şarjlı pompa aldım çok memnunum sağıp veriyorum memeye hiç gelmiyor
aylinengin 3.5 aylıkken meme reddi başladı benim kızımda suan 8.5 aylık. Her ne kadar önerilmese de ben emerek uyutmada çare buldum. ayağa kalkıp memeyi öyle tutturuyorum pışpış yapıyorum hem emiyor hem uyuyor. Yorucu ama deneyebilirsiniz belki işe yarar.
elif_mert123 aylinengin Anneemm1611 bizimki daha 11 günlük oldu iki gündür memyi kabul etmiyor bi türlü kulakları da ağrıyor ondan diye düşünüyorum
ymc516_ Merhaba belli dönemlerde meme reddiyle karşılaşan bir anne olarak oğlumu uykuya dalmaya yakın emzirdigimde memeyi kabul etti ben ayağımda sallayaraknuyuttugum için önce biraz salliyordum uykusu gelmeye başlayınca o zaman emziriyordum bu durumu bu şekilde aştim
Anneemm1611 ymc516_ bende gece uyku esnasında alıyorum emziği çekip memeyi uzatıyorum tutuyo içiyo ama tabi uyku halinde kendine değil ama gündüz uykusunda yapamam bunu çünki uykusu derin değil hemen uyanıyo
ymc516_ Anneemm1611 Anlıyorum ben tam uyur uyanık haliyle emziriyordum sonra sallamaya devam ettiğim için uykuya dalıyordu. Dalmasa bile emdiği için o beni rahatlatiyordu. Geceleri alıyorsa sık sık gece emzir geceleri çok güzel emiyorlar gerçekten. Umarım en kısa sürede asarsiniz.
Anneemm1611 Merveio14 kızımın bezine detaylı baktığımda sanki idrar rengi koyu geldi az beslendiği için mi bilemedim görsel koysam bakarmısınız anlarmısınız
Merveio14 Anneemm1611 bakarım tabiki. Az beslenmesinden kaynaklıda olabilir biz nasıl az su içersek WC ye çıkmıyoruz bebişlerde de aynı ama dediğim gibi koku akıntı varsa takip edip tahlil vermenizde fayda var 💕
lilac yasemin5455 benim bebeğim 2 ay 9 günlük biz de meme reddi yaşıyoruz zorlamamaya çalışıyorum ama insanın içi hiç rahat etmiyor. Karanlıkta ayakta hareket ederek emzirmeyi deneyin. Ben silikon uç ile de deniyorum onu da bir alıyor bir almıyor. Sağıp veriyorum bazen biberonla versem de kaşık biberon ve eds yöntemi ile vermeye çalışıyorum memeyi unutmasın diye. Lansinoh elektrikli pompa kullanıyorum bana şimdilik yetiyor ama diğer pompalar hakkında bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem Avent de iyi olabilir. Aç ama emmiyor uyumuyor artık çok üzülüyorum
Anneemm1611 lilac bende sağım makinası var bebeğin edebildiği kadar gelmiyo makinaya bebek beni emse daha çok içmiş oluyo bide biberonu da şuan fazla tutmuyo geçen bir biberon süt çöp oldu ne yaptıysam içmedi
Ayseediz lilac benim bebeğimde aynı 50 günlük 1 haftadır emmşyır memeyi bende silikon uç aldım sırf onla emiyor ne yapıcaz böyle normal meme gibi gelmiyor ki ona süt
maitea lilac 2ay 5günlük oğlum var. 40 günlükken gaz agrıları sırasında memeyi bıraktı. Sagıp mamasına ekliyorum, şimdi bazen emiyor bazen emmiyor, emse bile boşaltmıyor süt dahada azalıyor. Bilemedim nasıl devam edicrm genelde sagıyorum
eslmal Anneemm1611 aynı şekilde biz de 5 ayligiz ne sandığım sutu ne de mamayi biberonla almıyor kaşıkla siringayla bardakla her seyle denedim maalesef olmuyor uzun zamandır böyle. Bu ay kilo alımı çok az olduğu için ek gıdaya başlattı drumuz elden bir şey gelmiyor males3f. Uykuda emsiriyorum o da zar zor hemen uyanıyor.
eslmal eslmal bu arada gitmediğim emzirme danışmanına dr vs kalmadı olmayınca olmuyor. Denemediğin emzirme yolu da kalmadi
esratasocak eslmal sütünü sağıp biberonla vermeyi denedin mi? Şu an en azından öyle ya da böyle anne sütü alması önemli bir dene istersen
delicezeytin Anneemm1611 bende de aynı durum vardı bebeğim memeye cok düşkünken bianda emmedi bir gece emziremedim ertesi gün doktora gittim diş jeli verdi sürdüm hemen emmeye başladı meğer damakları acıyormuş. Deneyebilirsin ama doktor sürekli kullanma bir iki kere sür bırak dedi. Not: 1.5 ay geçti hala diş yok :)
aileceksaskiniz delicezeytin ben de tetagil sürünce rahatlıyor sanırım diş jeline oranla kullanılabilitesi daha yüksek
Ahlasinannesii feyzaninemresi Bende aynı dönemde yaşadım zorlamadım ne biberondan emdi ne göğsümden en son acıkınca emmek zorunda kalıyordu tabi bu süre ⅘ saati buluyordu bir hafta 10 güne geçti
Ahlasinannesii Anneemm1611 Bana doktorum kaşıkla falan deneyin dedi ama başka bir şey önermedi iyice göğsümü Bırakmasın diye