Anneemm1611 benim bebeğimde aynı sorunları yaşadı şuan 7 ay 10 günlük ara ara hala red yapıyor 4 aylıkken başladı bizde doktora götürdük idrara baktı burnuna hep bakıyoruz açıkmı diye açıktı 2. Aydan beri de mama kullanıyorduk bir anda biberon reddi başladı doktor bu aylarda olur dedi ben kafaya çok taktım eşim zorlama zorla verme dedi sonra grupta bir kadının yorumu dikkatimi çekti aynı şeyleri yaşamış ve bebeğinde kilo kaybı olmaya başlamış ve kadın pişman olursunuz zorlada olsa verin diyordu ama ağlatmadan verin diyordu benim aylarım öyle zor geçtiki oda oda gezdim içirirken güldürdüm bazen içirmem 40 dk bulurdu hiç boşlamadım ne zaman içerse içsin diye kadının başına gelenden korkmuştum 1 ayım öyle geçti doktor oo kilosu gayet iyi dedi bende anlattım nasıl içirdiğimi devam et dedi bana diş dönemine girdik yine aynı şeyleri yaşamıştım ama hep içirdim 2 yudum da olsa hiç kilo kaybı yaşamadım maşallah aldı kilosunu şimdi arada olur genelde içer size tavsiyem hiç boşlamayın çünkü vermezseniz içerr diye beklemyin içmiyorlar🥹🤦♀️