sil kimseyi kırmadan ve net bir şekilde kararlılığınızın arkasında durmaya devam edin ve kendi alanınıza isteklerinize kararlarınıza fazla müdahale ettirmeyin lütfen ama lütfen bildiğiniz emin olduğunuz ve istemediğiniz şeyleri sırf 3. Kişiler istiyor diye yapmayın. Gerekirse kırın ama yapmayın
Kızımı 6. Aya kadar emzirme sonrası yatırarak temasla uyuttum asla doğduğundan beri ne sallama ne pış pış hiç bir şeye alıştırmamıştım ne zaman Kİ diş sürecine girdik tabi uykusuzluk cabası, bana sürekli yanına yatarak emzir emzir sende dinlenirsin emzir öyle uyut diye diye kafama girdiler o anda yorgunluğuma denk geldi yoksa asla dinlemezdim, şimdi kızımı emzirmeden uyutamıyorum, sabaha kadar sürekli emmek istiyor kaç kez uyanıyorum saymıyorum bile, ve çoğaltabileceğim bir çok örnekten, o anın vermiş olduğu cahillik mi desem tecrübesizlik mi desem bi anlık gafletle dinlediğim herkese çok öfkem var en çoğuda kendimee…
demem o Kİ şimdi kimse kırılmasın diye dinleyip yaptığınız şeylerin acısı ilerleyen aylarda çoğalarak büyüyor ve sıkıntıyı sizler yaşayacaksınız. İstemediğiniz durumda net olun. Bebeğinizi ve kendinizi korumak adına sizlere olmadı bebeği fanusa sokun diyenleri dinleyin ve gerekirse fanusa girin çok ciddiyim, abartıyorsun bi sen mi doğurdun diyenlere gereken cevabı verin. Bebeğinizi siz gibi sizden başka kim düşünebilir. Ben bazı şeylerde 3. Kişileri dinlediğim için çok pişmanım. Ben bu inada gelene kadar çok savaştım kendimle. Zaman zaman yaptığımdan emin olamadım çünkü hep bi 3. Şahıs etkisi etkiler bıraktı. Bunu yapan eşim eltilerim annem ablam falanda değildi he,
teyze komşu çok bilmiş kişilerdi. Ah kafam ah