sil Ben fotoğraf paylaşmayı filan çok sevmiyorum en son 2021 de filan paylaştım kızım doğduğunda parmağını ayağını filan paylaşmıştı geçen kardeşim paylaşmış yüzü gözükmüyor ama çok kötü insanlar var bende kızdım ben paylaşmıyorum sana ne oluyor diye küstü konuşmuyor benle ben mi çok abartıyorum
durker sil yo gayet sizin bebeğiniz siz paylaşmamışssınz kardeşinize ne oluyor Annesi sizsiniz ne zaman ne yiyip içeceğine siz. Karar verirsiniz açıklama yapmak zorundada değilsiniz hiç abartmıyorsunuz
sil Burda okuyorum yok görümcem şunu yaptı yok kaynanam yaptı diye benim annem kardeşlerim teyzelerim yapıyor ben kırmak istemiyorum çok zorluyorlar sevdirmiyorsun diyorlar bugün otuyoruz greyfurt yiyoruz dediler ağzına sür bakalım ne olcak yok dedim sonra ağzına sürdüm bi anlık dalgınlığıma geldi nasıl yaptım bilmiyorum çok pişman oldum akşam da misafirliğe gittik tatlı var teyzem tadına baksın nasıl bakıyor canı çekti filan diyor çok zorluyorlar beni eve geldik kızımın uykusu var ama uyumuyor kucağımda durmuyor sürekli ağlıyor acaba dedim greyfurt verdim ondan mı oldu başladım aglamaya hala ağlıyorum eşim uyuttu hıçkıra hıçkıra ağladım
Synmannesi sil biraz düzelene kadar herkesten uzaklaş kırma en azından onları suan yeni doğum yaptın normal canım boşver kafana takma inşanlar bir tuhaf
Koceber sil al benden de o kadar durduk yere ağlamalar strese girmeler beni yoruyor. Ama sonra diyorum ki bebeğim olmasaydı çalışacaktım hayat telaşı iş stresi yine olacaktı. Çok şükür halimize diyelim. Nasıl olsa bu günlerde geçecek
sil Koceber annem bana diyor ki sen işe git sen hiç bişey yedirtmezsin 😂😂gözümün içine bakıyor biraz daha büyüsün de işe gideyim diye
tubask Allah yardımcınız olsun.. böyle düşünmekte çok haklısınız, siz kendinizi kötü hissetmeyin sakın kesinlikle onların hatası..
anniiiii sil sakın sakın yapmayın hiç kimseyi dinlemeyin zaten küçük bebeklerde kam dolaşımı olmadığı için elleri hep soğuk olur yemek falan aman aman su sütünüz de var meme reddi sebebi gerekirse hepsi ile kavga edin ama asla yapmayın
sil anniiiii anniiiii bende aynı şeyleri söylüyorum bakın doktorlar önermiyor falan diye doktorlar çok biliyor oluyor bide onun tartışması oluyor
sil Yalancipislikler neyi abartı mesela 3 aylık bebege su vermeleri mi her sofraya konulan şeyi tattır demeleri mi
Bursa97 Yalancipislikler yani bencede tamam herkes çocuğunu korur kollrda bu fazla olmuş bence cevrendekikerde değilde bence kendinde biraz sorun aramalı hanfendi
O1Anne sil rahatsız ediyorlarsa tavrınızı ortaya koyun sizi üzen insanlardan uzak durun bebeğinizle ilgilenin vakit geçirin bu günlerin keyfini. Çıkarın o kadar çabuk büyüyorlarki bol bol videolarını footlarını çekmiştim ben hepsi hatıra kaldı mesela bi uğraş olur sizede🌺
sil O1Anne bende yapıyorum fotoğrafları çekiyorum şarkılar oyunlar oynuyorum tavrımı koyuyorum ama anlamıyorlar elleri soğuk diye 10 kez söyledi 10 kez aynı aynı cevap en son patladım ne yapabilirim ellerini ağzına sokuyor ellerini yüzü bu yüzden soğuk oluyor diye sert bi şekilde söyledim bugün yine diyor elleri soğuk diye
Sevilayy1237 sil siteminiz de haklısınız gerekli tepkiyi vermediğiniz için yapmaya devam ediyorlar karıştırmayın hiç bişeyinize yanlız şöyle eğer mama kullanıyorsanız bizim doktorumuz günde 1-2 kez çay kaşığıyla su verebilirsin demişti
Yalancipislikler sil azıcık bi sudan bişey olmaz. Kimseye bebeğini sevdirmemen, sevmeye kalktıklarında hemen ortaya yok hastalık yoğun bakım diye atlaman, kardeşinin yüzü kapalı olduğu halde paylaşım yapmasına tepki göstermen biraz abartı kusura bakma.
guzelgun Valla söylediklerinizin aynısını bire bir herkes tarafından yaşıyorum ama asla kendimi kötü hissedip kötü bir annemiyim moduna girmedim doğurun bir tane daha ona yapın bu dediklerinizi diyorum susuyorlar susmazlarsa da benim çocuğum benim kararım karışmayın diyorum ister alınsınlar ister küssünler bana veya hiç bir anneye bunu yaşatmalarına hakları yok çünkü o çocuk onlarla değil seninle yaşıyor sen huzursan çocuğun da huzursuz asla kendini yıpratma sil gitsin
O1Anne sil canım o zamn takmagacajsın Inan bu yaşadıklarını yaşamayn nasie anne vardır sokaktan geçenler bile bana nasihat ediyo gülüp geçiyorum lafını söyle gitsin
sil Sevilayy1237 her doktor ayrı bişi diyor bana da verme dedi sütüm yetmiyor sadece mama vermiyorum belki ondan dedi bilmiyorum ki