Ececiiim biranneningunlugu5 2 ay önce 900 küsürdü güncel halini bilemiyorum maalesef. Biz de birkaç gün sonra gideceğiz
Betulsark Esentepe hastanesi Nurşen tuğral kızımı doğduğu günden beri takip ediyor İnegöl’den gidiyoruz çok doktor değiştirdik ama sonunda yine hep kendisine gittik hemde whatsapp üzerinden istediğimiz zaman istediğimizi sora biliyoruz
biranneningunlugu5 Yasirefeninannesi korkmuyorum. Çünkü aşıların içeriklerini, yan etkilerini biliyorum.
sokaklahmacunuu biranneningunlugu5 bende yarin ilk kez medicana metin demirkayaya goturecegim oglumu 4 aylik kontrolleri icin
Yasirefeninannesi biranneningunlugu5 bizde biliyoruz araştırıyoruz ama etrafımızdakiler okadar olumsuz konuşuyorlarki
sokaklahmacunuu biranneningunlugu5 evet nerdeyse 20 dk odasinda kaldik muayne etti her sorumuzu sabirla cevapladi ek gida icin liste verdi anlatti ben saglik ocaginin verdigi demir ilaci hakkinda kotu yorumlar okuyunca vermemistim doktoruma goturdum yenisini verdi ben cok begendim numaraisnida verdi acil durumlar icin ulasabilelim diye devamli kendisindegiz artik her ay
biranneningunlugu5 Yasirefeninannesi herkesin görüşü aklı kendine. Siz eğer eminseniz yaptırmamaktan etrafınızdaki kimseyi önemsemeyin. Sonuçta sizin bebeğiniz. İnsanlar birşeyleri eleştirmek için sürekli tetikteler zaten 🤦♀️