biranneningunlugu5 Kızlar merhaba, bursada bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı ? Hemen antibiyotik yazmayacak, alternatif tıpı destekleyen olursa çok sevinirim 🌸
seda2023 biranneningunlugu5 antibiyotiklere yaklaşımını bilmiyorum ama ben bebeğimi Cemil Tüzünere götürüyorum pedmerde çok memnunum tavsiye ederim
Ececiiim biranneningunlugu5 Hayat hastanesi Erol Comart. Aynı zamanda hastanenin başhekim yardımcısı. Çok çok iyi bi doktordur. Nokta atışı teşhis koyar.
Merve-Lina biranneningunlugu5 hakan hocadan biz memnunuz. Sizin doktoru beğenmeniz önemli. Bi görüşün gerçekten işinde iyi biri
albusdumbledore biranneningunlugu5 aşıları yapar, gerekli ilacı da yazar. Ama bunun yanında sık hasta olur mu tuvalete kaç günde bir çıkar yeme düzeni nasil vs bunları da sorar Biraz sıra bekleniyor malesef eksi tarafı
Elif_mihra Ben de doktor arayışındaydım ,sağlık sigortamız var bizim belli yerlerde geçerli olduğu için Medicana da Bünyamin teymuroğluna gidiyoruz,aşılarımızı da kendi yaptı ,ilgili biri sadece çok hastası var,bekliyoruz biraz.
biranneningunlugu5 Elif_mihra çocuklada sıra beklemek maalesef biraz zor oluyor. Ama işinde iyi biri belli ki sıra olduğuna göre 🙈