Azize_d sema_433 ben kullanıyorum benim çocuğum 2 yas 1 aylık ama daha bi yan etkisini görmedim zaten bitkisel olduğu için doktorum kullanmada bi sorun yok dedi kaç damla veriyorsunuz siz
sema_433 yorgunmomy gayet uykusu bolunmuyo eczacı 10 damla ver dedi 10 damla verince çok uyudu 7 damlaya düşürdüm bende yin e geceleri soluksuz sadece mama saatlerinde uyanıyor
sema_433 denizkiziumay ilk 10 damla verdim çok uyudu sonra 7ye düşürdüm gayetde memnunum valla kurtarıcımız oldu bizim
sema_433 MinikPandam_ kaç yaşında kızınız acaba büyük olduğu için mi etkisi olmadı benim oğlan 10damlada hem gece hem gündüz uyudu o yüzden azalttım
MinikPandam_ sema_433 şu an 14 aylık ama 10 aylık falandı ilk aldığımızda. bebekten bebeğe degisiyordur belki. ayda yılda bir veriyorum alışmış da olamaz. benim kizim tam inat, yemekte de uykuda da. canı sağ olsun çok yoruyor annesini 🥲🥲
sema_433 Zuzu_pufy benim oğlum 6 aylık ben kullanıyorum 10 dakikada etkisini görüyorum ilk zamanlar gaz sancısindan durmuyordu keşke o zaman bulsaymisim bunu
tekbasimabakiyorum sema_433 nasıl cesaret ediyorsunuz küçücük bebeklere bunu kullanmayı? Ve tüm doktorlar 2 yaşından önce kullanmayın derken.
sema_433 tekbasimabakiyorum eczane veriliyor dedi ayrıca Trendyolda da yüzlerce kişi yazmış yeni doğan bebeğe bile kullanan var artık sabrın sonuna gelince başka çıkış yolu bulamıyorum açıkçası
sema_433 tekbasimabakiyorum ilk verdiğim gün hep takip ettim ayrıca herhangi nefes sorunu yada vücudunda bişey varmı diye
sema_433 AEgemm 1 hafta olucak nerdeyse bı yan etkisi yok dayanılmaz oluyo ama gece uyumamasi o ağlıyor ben ağlıyorum 🥺🥺
AEgemm sema_433 benim bebeğim de 3.5 aydan 5. Aya kadar geceleri uyumadı 4-5 bazen sabah 6 da uyudu biraz sabırla geçiyor. Yine tercih sizin ama bebeklere kullanılmamalı diyor malesef
tekbasimabakiyorum sema_433 tamam anlıyorum illa zordur kulak iltihabı hele çok zor ama lütfen vermeyin güncel anne diye sayfa var bakın isterseniz. Yine de sizin bebeğiniz ne diyelim
Mlk026 sema_433 trendyola nasıl güveniyorsunuz parayla yorum yapıyorlar. ağrısı varsa ağrı kesici verin damlanın ilerleyen zamanlarda yan etkileri olabilir. Ayrıca 1 yaş üstü öneriliyor
annesiyavrusu_ sema_433 elbette yan etkisi var, bitkisel olsa bile. Bebeğinizi bi nevi uyuşturuyorsunuz
Kediperest Ben bebeğimde kullandım ilk gün 1 damla ikinci gün 2 3.gün de 3 sonra 4 damla gittim uykuya geçişi kolaylaştırıyor ama artık vermiyorum sadece çok çaresiz olduğum da
sema_433 Mlk026 vermediğim ağrı kesici kalmadı paranız fitil dolven ve calpol verebilcegimin hepsini verdim