brsnhsm Aynenkanka Bahçelievler Hizmet Hastanesi Hüseyin Cem Öcal. Vadiistanbul liv den yeni geldi. Nereye gitse peşindeydim çok ilgili ve hasta olduğumuzda arayıp soran bir doktordur. Şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız
Baloglum93 Aynenkanka Beylikdüzü’nde murat doktor var kendi özel muayenesi ben gitmedim tabi görümcem gidiyo yerini tam ben bilmiyorum yarın eşime sorarım
Baloglum93 Aynenkanka bende Beylikdüzü’nde medihaus tıp merkezi var oraya yeni bı çocuk doktoru başlamıştı 3 4 ay önce bı kere ona gitmiştim muayenesi hayat uzun genel kontrollerin hepsini yapıyor güzel dinliyor uzun uzun cevaplar veriyor
Aynenkanka biranneningunlugu5 canım olsa zaten sormam 😂 yani şöyle aslında takipli doktorumuzdan çok memnunduk ama son 2 muayenede anlaşamadığımız taraflar oldu belki siz memnun kalırsınız beykentte halil ibrahim küçük e gidiyorduk
kymtkmsl Aynenkanka merhaba Kağıthane Gültepe’de Ömer Lütfü cömert diye bir doktor var kızım 8 aylık doğduğundan beri ona gidiyoruz ilaç karşıtı bir doktor antibiyotik asla sevmiyor ve çok ilgili Kızım grip oldu hergün gittik ciğerini dinledi ilaç önermiyor
kymtkmsl Aynenkanka keşke yakın olsa hem yaşlı ve deneyimli birisi ve çocuklar inanılmaz seviyor doktoru , sıra beklerken çocuklar koşarak muayene olmaya gidiyor. Beni cezbeden yanı ilaç karşıtı olması inşallah gönlünüzce doktor bulursunuz 💞
OncedenGurme Aynenkanka ya sadece çocuk doktoru olarak bakmayın işte. Çocukla ilgili heeerşeyle ilgileniyor. Oyun grubu bile öneriyor 😄😄
Aynenkanka biranneningunlugu5 aaa şey vardı bak instadan takip ediyorum gerçekten çok bilgili orhan sevinç cura bence çok beğenirsin
anniiiii Aynenkanka siz bensiziniz ya yani böyle doktor yok Cidden işi laik ile yapan dünya para veriyoruz 5 dk sürmüyor bile çocuğu soymam giydirmem daha uzun Osman Gönülal takip ediyorum keşke İstanbul’da olsa diyorum sadece
Sevilayy1237 Aynenkanka Sultangazi de medigold hastanesinde Ahmet Öztürk tavsiye ederim. Genelde doğal ilaç önerir antibiyotik çok çok çaresiz kalmadığı taktirde asla yazmaz. Yrd. Doçent zaten.
Aynenkanka Sevilayy1237 kız sultangazi ne allasen yolda fenalık geçiririz 😅 şaka bir yana tavsiyen için çok teşekkür ederim canım ama avcılara çok uzak 🙏🙏🌹
Mlk026 Sevilayy1237 ahmet hoca çok iyi ama hastane çok kötü kalabalık vs sırf o yüzden gitmiyorum keşke muayenehane açsa.