Biomuallim rgs o seni seviyor annesi gözlerinin içine bak bunu görürsün, birileri seni etkilemiştir annesini aramıyor falan diye,dışarıda da yabancılara koşmasın zaten ne gerek var akranlarıyla oynasın
rgs Biomuallim evet bu cümleyi çok sık duyuyorum olmasan da olur yani meme vermesen aramaz seni gibi şeyler
eleyes25 rgs 3 yasnda oglum var aynı. 3 yıl boyunca kndimden vazgecip herseyiyle özenle ilgilendm bütün zmanimi ona göre ayarlayip onunla gecirdim ne bir arkadas ne bi komsu yuzu gördm ama sonuc srekli bna karsi bi kini var bu kadar ilgiye ragmen. Srekli babami ara babam gelsin diyo yabanci biri görse evde boğazliyorum cocuk kacis ariyo sanacak bende caresizim bu konuda umarm belli dönemlerde olup geciyodur yoksa cok üzülücem.
Ozzggee eleyes25 belki biraz ayrismazamsbi gelmiştir annesi . Sürekli çocuğa odaklanmak saçı süpürge etmek de iyi değil. Arada kendinize de vakit ayrin emin olun ikinize de iyi gelecek
eleyes25 Ozzggee inanin hc vaktm kalmiyo. Ustelk süsüne püsüne bakimina düşkn bi kadnken bu hale gelmek bni cok uzuyo ama istesemde vaktm yok
Fatmasalan rgs sıkma canını benim de bebeğim herkesi kıskanıyor görümcemin kocasını bile adam kendi çocuğunu kucağına alınca koşarak gidip adama sarılıyor onu kucağına almasını istiyor ama beni asla kıskanmıyor kimi alıp sevsem umrunda olmuyor
rgs Fatmasalan fıtrat meselesi demek ki ya bakıyorum bazı kişiler umursamasa da çocukları onlara daha bağlı insan garipsiyor
Biomuallim rgs senin bu fıtratın evladına yansır kimseden kıymetli değil evladın kırılsınlar bu kadar küçükten izin verirsen pişman olursun evladında ezilir üzülürsün
Gc9098 rgs Bu benim kızım 😅😅 çok ağladım kafamı duvarlara vurdum niye bana yaklaşmiyor sevmiyor diye eşim en büyük yardımcım oldu bu durumda anne seni çok seviyor dedi her seferinde babasıyla oynamak istediğinde anneyle oyna babacım dedi hep bana yönlendirdi kızımı her şeyi oyun onun bu zamanda onunla hopliycan zipliycan eglencen dedi aynılarını yaptım ve etkisi oldu kızım 3 yaşında bu arada.
rgs Gc9098 bizimki fazlasıyla erkek düşkünü baba dede deyince deliriyor ama emzirmeyi sonlandırdığımızdan beri daha yakın bana karşı çünkü memeyle hep bir savaş halindeydi emmiyordu ama bırakmıyordu da hep açık dursun istiyordu
rgs Biomuallim yapmayacağım desem de çok zorlanıyorum annemin aynısıyım bu konuda çocuğum da benim gibi olsun istemem
dikkatbebekvar rgs zaten biz bakımıyla ilgilendiğimiz için bence bu problemi yasıyoruz. Cogunlukla aglayarak üst değişiriz banyo yaparız yemek yeriz. E noluyo baba onunla sadece oyun oynuyo anneanne dede vs. Hepsi onu sadece eglendiriyo. Anne aglatıyo. Buna cözümüm yok cünkü dogdugundan beri öyle her seye ağlar. Ve bizi sürekli gördükleri için böyle oldugunu düşünüyorum. Annemlere gidiyorum bebegim 13 aylık ve ordayken bana gelmek istemedigi oluyo. Ya da anneannesine bırakıp bi yere gidiyorum. Bi heves geliyorum belki beni özlemiştir ama yooo umrunda bile olmuyo ama babasına asırı heyecanlanır. Aynen sizin gibi oturup aglamak istedigim anlar oluyo baskları varken. Ben sanıyodum ki benim kucagımdan inmez bi yere gidince hep beni arar. Oyle görürdüm cünkü ama benimki pek oyle olmadı. Belki de iyi bişey. Özgüveni var kimseden korkmaz cekinmez mesela.