elif_eslem Kızlar bu post biraz dertleşme postu gibi olucak eşi askeri personel olup da doğu görevine giderken ailesini götüremeyenler var mı varsa neresi
Eailesi4 elif_eslem Şırnak merkezdeydik ev götürülüyordu ama evd olmuyorlardiı kızlarla kalıyorduk arada gelip gidiyorlardı işte
lidyaaa elif_eslem Van Muradiyedeyiz 1 senedir batıdayken bursadaydık eşim burda daha rahat daha çok görüyoruz şükür 😊
kucukmelek_ Bundan 7 sene önce bitlisteydik. Eşim hizan diye bı ilçesinde görev yapıyordu. Ev goturulmuyordu oraya. Ben Bitlis merkezde kalmistim eşimden ayri. O zamanlar ayda 1 2 kere gelirdi eve sadece, kötü zamanlardi. 😢 Ama şimdi ev goturuyorlarmis oraya.
Alyadua_34 kucukmelek_ aaa bizde hizandaydık 2020de evimizi de goturmuştuk çok memnunduk ev sahibimiz olsun tanıstıgımız insanlar olsun çok memnunduk öğretmen evinin oradaydı evimiz keşke hala orada olabilseydik çok isterdim😊
Baklavanida lidyaaa yaaa bende geçen yıl ünselideydim Muradiye 15dakşkaydı bize şuanda Erciş yolu üzerinde pay köyündeyim yine