Sedossh başakşehir dr alpaslan kuş un kliniğinde yaptırdık klamp yöntemiyle süreç bence rahat geçti sadece ilk çocuk tecrübesizlik falan ben paniktim bir tık nasıl olacak falan hatta tansiyonum falan düştü baya yatırdılar beni 🤣sürece gelince benim oğlan 57 günlüktü yaptırdığımızda şu an 8 aylık, 6 ay önce 2100₺ ödemiştik. İlk doktor bey muayene ediyor eğer sorun yoksa özel bölgesine lokal anestezi yapıyor 15 dk sonra operasyona geçiyoruz. Anne baba kirvesi vs refakat edebiliyor video kaydına falan izin veriyor. Sünnet işlemi yaklaşık 7 dk sürdü toplamda bu sürede oğlum uyanıktı ama hiçbir şey anlamadı hissetmedi ağlamadı. Klinikten çıkarken zaten yapılması gerekenleri anlatan bir kâğıt veriyorlar hemşire de tek tek anlatıyor. Bize 1 saate kadar anestezinin etkisi geçer eviniz uzaksa hemen ilaçlarını alın ağlarsa yolda canı yanmasın demişlerdi öyle de oldu. Yolda reçete edilen calpol novalgin damla antibiyotikli krem uyuşması için bi merhem falan vermişlerdi yolda durup onları içirdik. Eve gelince de klinikte bir jel veriyorlar klampin içine sıkıyorsunuz çişi yakmasın diye onu sıktık karton bardak koyduk 1 hafta boyunca da. Sünnetten 3 gün sonra fotoğrafla kontrol yaptı normaldi, 1 hafta dolunca da klamp çıkarmaya gittik bizim araya bayram girdiği için 2 gün geç çıktı klamp. Gitmeden önce sıcak suda 15 dk bebeği oturtmak gerekiyordu ama ben o kadar tutamadım 5 dk falan oturdu bir de bol zeytinyağı sıkın klampe gelin demişti kolay çıksın diye. Sadece orda çok ağladı çıkartılırken sızıntı şeklinde de kanadı hafif emzirdim sakinleşti sonra da hiç ağlamadı zaten yani şöyle diyim bi yapıldıktan sonra bir de çıkartılırken ağladı o kadar. 10 günde de tamamen iyileşmişti. Ben bu sürede 1 beden büyük bez kullandım. Kaka varsa yıkadım enfeksiyon kapmasın diye zaten yıkamakta bir sakınca yok hatta klampi de yıkadım musluk altında akan suda çünkü yaptırırsanız göreceksiniz ister istemez krem kalıntıları çiş falan oluyor. Şu an aklıma gelen bunlar soracağınız bişey varsa sorabilirsiniz 💐