UcuBulunamayanBant Seher6036 bende daha dogdugu andan itibaren hep denedim ama hicbiseyi kabullenmedi nedense sonradan sonraya buna baglandi aynisindan bi bulsam stok yapcam 🤣
merve171214 Seher6036 https://ty.gl/xzi6gd4y7s bizdeki bu ben çok memnunum telefondan ayarlıyorum ne kadar süre çalmasını vs biraz pahalı ama oğlum çok sevdi
Seher6036 merve171214 fiyatı önemli değil inanın koltukta yatmaktan yoruldum tvde beyaz gürültü aciyorum çünkü karanlık ekranda anca öyle uyuyor. Saat olarak kesintisiz ne kadar çalışıyor peki
Adeninannesi1906 https://ty.gl/jdg7yael0h Bende bunu aldım yıkadım hemen yanına koyacagım tabi bi kaç gün içimde gezdirecegim kokumun sinmesi için öyle daha kolay alışıyormuş en azından belki sallanma alışkanlığı biter
Seher6036 Adeninannesi1906 bu da çok güzelmiş. Bende öyle sallamak çok yoruyor önceden gece uykusunda sallanma istemezdi şimdi o da başladı kollarım ağrıyor artık keşke sallanmadan uyusa benim kızımda
merve171214 Seher6036 kesintisiz hiç denemedim ama uygulamadan seçerken 2 saat gösteriyor ben hep 15 dakika açtığım için diğerlerini denemedim duruncaster karnına basıp isterseniz telefondan bidaha başlatabiliyorsunuz
hayalperest2310 Seher6036 normalde ben kızmı sallayarak uyuturum ama genelde battaniyesine sarılıp uyur gece uyansa da ona sarılıp uyur yüzüne atıyor küçüklükten bu yana
Seher6036 merve171214 bizim binada ses sıkıntısı var ve üst komşum yürüse kızım uyanıyor mecbur ses hep açık uyuyoruz yoksa uykudan korkarak uyanıyor hep
Adeninannesi1906 Seher6036 biz egitime başlayacagız ocakta umarım başasıyla sonuçlnır yoksa ortada zombi gibi gezmeye devam edecem
merve171214 Seher6036 size sesli uyku arkadaşı çok iyi olur ses yalıtımı olmayınca çok sıkıntı oluyor
Seher6036 merve171214 evet bizim için öyle olmalı ama bu da ilerleyen yaşlarda sıkıntı olur mu acaba diyorum hep bir ses mi açmamız gerekecek bu sefer de
Seher6036 Adeninannesi1906 eğitim için bende çok düşünüyorum ama bende biraz sabır yok kıyamıyorum işte siz nasıl kimden alacaksınız
merve171214 Seher6036 onu bilemedim ama sese alışkın olması sık sık uyanmamasını sağlıyor daha ilerisini bilemedim
Adeninannesi1906 Seher6036 instegram da bi egitimci buldum iyi de sıkı takıp ediyorum suan dolu oldupu için ocagın 12 sin de bakalım inşallah başarırız