theblackvirgo Esleminannessi ayyy hissettiniz nasıl anladınız bende öyle düşünüyorum bu erkek gibi heyecanla cinsiyetinide öğrenmeyi bekliyoruz ama daha çok var
Zlhaanne Meteninanasi ahh aynıyız sizinle benim ki de 18 aylık mahvediyor yaramaz kardeş olayı çok uzak görünüyor
Meteninanasi Zlhaanne herkes çok ısrar ediyor aslında yap büyüdüklerinde rahatlarsın diye ama cesaret 0 🙈
theblackvirgo Sandra kiz kazayla kaldım yoksa bende cesaret ne arar Rabbım nasip eylesin sağlıkla gelsin inalalah
Sandra theblackvirgo Allah razı olsn cnm ins Haklısın büyük konuşmamak gerek kaza geliyorum demez 😂 Olan oldu artık ikiz gibi büyürler biraz zorluk yaşarsın sonrası ins sefanı sürersin 😍😍
smeyraeda theblackvirgo kızım 2 yaşına girecek şubatta bende 2. Yi istiyorum biraz tedirginim ama istihare namazına yatıyorum bakalım hayırlısı 🤲🏻
theblackvirgo asimesila 1 ay olcak spiral için gün aldım adet olmayı bekliyorum Bi türlü olmadı test yaptım pozitif
bloggeranne theblackvirgo oğlum 4 yaşında 7+1 haftalık hamileyim 6+3 haftada kalp atışlarını gördük doktorum haftaya çağırdı bakalım 🌺