Cucununannesi Kızlar teyzem spiral ile korunuyodu ve hamile kaldı. Cevremden bir kac kisi daha var ve ben korkuyorum henüz taktırmadım 9aylık bi bebem var. Geri cekil dua et yöntemi malesef :( önerebileceginiz bi yöntem var mı iğne yaptıran vs var mi?
Iremylcnkya07 Cucununannesi sprial+geri çekilme korunuyoruz hiçbir korunma yöntemi %100 koruma vermiyor Allah verdikten sonra her türlü hamile olabiliriz ama sprial kafa rahatlığı geri de çekiliyoruz yani daha napalım😂😂
1Elisaninannesi Cucununannesi spiral artı geri çekilmeye korunuyoruz kadın olmak çok zor ya hep biz düşünüyoruz keşke erkekler içinde bişi çıksa ya
bircanmom theblackvirgo ooff bu ne ya kilit mi vuracağız herkes her yöntemle hamile kalmış. Ne bok yiycez durduk yere strese girdim
lahmacunayran48 Böyle postları görümce kalbim güm güm oluyor abi ya 🥴 3 ay oldu takalı her ay kontrole gidiyorum kaydı mı diye 😣😂Allahım yaşatmasın 😁
asrinhatasi Cucununannesi spirali taktırdıktan 2 ay sonra arkadaşımın spiralle hamile kaldığını öğrenmem. 🥲 Bunun üzerine eşime dedim bana güvenme sen de korun diye bakalım inş hamile kalmam 😂