Rsv virüsü ne kadar berbat bir şeymiş.. 4 aylık bebeğim resmen nefessiz kaldı. İlk gün hırıltı ve öksürükle başladı hava vermeue başladım ne olur ne olmaz diye 2. gün burnu tamamen dolmaya başladı sürekli boşalttım havaya devam ettim azalır iyiye gider derken 3. gün çocuğum mahvoldu şehir dışındaydık hafta sonu çocuk acil de yoktu mahvoldu çocuğum. Dün hastaneye geldik hırıltısı çok dedi doktor yatış verdi film çekti test yaptı rsv pozitif çıktı. Çocuğuma her dk ilaç veriyorlar adrenalin antibiyotik ve başka ilaçlar sürekli hava vs.. en zoru da burnuna soktukları oksijen çocuğum sesi kısılana kadar ağladı her dokunuşumuzda da ağlıyor ne kadar illet bir hastalıkmış öyle kötü öksürüyor ki anlatamam size.. dün yatış vermişti bu sabah geldi tekrar yatmaya devam edelim bu akşam da dedi 2 gündür hastanede yatıyoruz öyle zor öyle kötü ki çok dikkatli olun koruyun kendinizi biz korumaya çalıştığımız halde böyle oldu. Küçücük bebeğin burnuna oksijen taktılar o da sürekli eli oraya gidiyor çıkarıyor takarken kıyameti koparıyor çok zor çok..