Baharyavuzzz ekaya98 sonuç 2.46 çıktı hamilelik var mi emin değilim yok bence bu sonuçla ama arkadaşım yukseledebilir dedi
Momylion Baharyavuzzz canım kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin bende geçirmiştim silik pozitif çıkmıştı sonra regl olmuştum ve beta değerim düşmüştü gebelik oluşmadan vücut atıyor sağlıksız olunca
Baharyavuzzz Momylion ben daha öncesinde de bir boş gebelik gecirdim daha sonra hamile kaldım şuan 1 yaşında bebeğim var neden sağlıksız oluyor gebeliklerim anlamıyorum siz kimyasaldan sonra hamile kaldınız mı peki
Momylion Baharyavuzzz kimyasalın nedeni bilinmiyor canım ve çoğu kadında oluyormuş hatta bazıları farketmiyirmus ilk gebeliğim kimyasaldi iki ay sonra tekrar hamile kaldım şuan oğlum 2 yaşına girecek :)
Baharyavuzzz Momylion genelde kimyasaldan sonra hemen kalınıyor diyorlar inşallah bende de öyle olur maşallah Allah bağışlasın inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için ❤️🫶
Momylion Baharyavuzzz evet kimyasaldan sonra çok kısa sürede gebe kalan insan var bende onların arasındayım o dönem çok araştırmıştım içinizi ferah tutun Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰