35lavanta Benvekizim Kelebek mobilya Calina koltuk takımına da bir bakarmısınız şuan koltukları değiştirecek olsam hiç düşünmeden onu alırım😍 Ama açın yakından görselleri inceleyin
dilay06 Benvekizim Bu benim takımım 1 antrasit üçlü ve tekli, 1 gri üçlü ve teklisi var. Temizliği çok kolay. Ama antrasiti olanları 2-3 günde bir süpürmek gerekiyor tek zorluğu o.
kimbumadam Benvekizim O zaman süper , 2.nin berjeri de nerdeyse her evde var madem değişiklik yapıcaksınız size özel olsun bence💜
Benvekizim kimbumadam 1 ve 3 ayni takim aslinda renk olarak cok farkettirmis acik olan dahs ferah bu modelide dusunebilirim
35lavanta Benvekizim Çünkü sade spor 😂 Oyüzden seninkilerde hiç benim tarzım değil bana çok cafcaflı geliyor 🤭🤭 Ama önemli olan senin içine hangisi siniyor ❤️
ArvenMom Benvekizim 1 bence çok güzel bu arada 1 fotoğrafın arkasında ki tv ve üniteleri bende var nerde yaşıyorsunuz
Benvekizim kimbumadam belki ufak tefek degisikler vardir mesela bunun bide ekru kumas gold ayaklisida var
misssevval Ben 3.yü beğendim. Ortadakinin modası yavaştan geçiyor. Benim gözüme eski göründü. Eğer 3. Nün berjerleri de güzelse üçü arasından onu seçiyorum