Biz4kisiyizkardes Benvekizim ortadaki takımın teklileri güzel ama 3 lülerin temizliği sıkıntı benim koltuğuma benziyor sevmiyorum ben süpürmeye tek tek uğrastırıyor haldır haldır yapmam lazım 😃 o yüzden 1 diyorum 😀
35lavanta Benvekizim Siz sordunuz alınma kırılma yok 🤭 bence hiç biri 3de de ayrı ayrı yerlerde beni aşırı rahatsız eden detaylar var
Benvekizim Biz4kisiyizkardes temizligi zor diyolar ama siyah tezgah icinde diyolardi yaptrdm zor degil bence 😀
Biz4kisiyizkardes Benvekizim ben temizlik sevmiyorum ondan zor geliyor olabilir birde 2 çocuk olunca hepten zoor😃
limonkolonyasi Benvekizim ya evet 2 de hem şık hem spor duruyor ama temizlik yönünden daha zor bir model
kimbumadam Benvekizim Düğmeli koltuk bana ofis mobilyasını çağrıştırıyor.Ya da okul müdürümüzün odasını Son model güzel ama renk sıkıntı evlerimiz çocuklu bebekli leke olursa çıkarması çok zor Evet evim pinterest ama ondan da memnun değilim her ev aynı kuscam🤣
Benvekizim kimbumadam renk secenekleri oluyor modeli secince bu renklerde olmak zorunda degil 3.banada acik geldi
35lavanta Benvekizim Kelebek mobilya Calina koltuk takımına da bir bakarmısınız şuan koltukları değiştirecek olsam hiç düşünmeden onu alırım😍 Ama açın yakından görselleri inceleyin
kimbumadam Benvekizim O zaman süper , 2.nin berjeri de nerdeyse her evde var madem değişiklik yapıcaksınız size özel olsun bence💜