[silindi] 35lavanta Atıyorum birazdan 🤗 ama robotta yapıyorum ben öyle tepside yoğur, tavana at usülüne erişemedim🙈
Forumunsultaniasude Biz hindi yiyecez sarı kola ile portakallı Sonra cevizli baklava var el yapımı Bide cips falan çerezler var Yer sofrası kuracam kendime atarım size hindiye kurdele bağlayıp
Ececiiim Damlanurrr biz annemdeyiz hep beraber her sene çok özenli masa hazırlar. 🙂🙂 Badem sütlü balkabağı çorbası Fırında tavuk Kestaneli pilav Humus Mutebbel Atom Girit ezmesi Zeytinyağlı sarma/ biber dolması Yılbaşı kurabiyesi Yılbaşı pastası Ben de oreolu brownimle katılıcam ☺️☺️
Asel5Lina Damlanurrr ben görümceme davetliyim 😊 ama menümüz; inegöl köfte pilav bolca meze daha onları karaelaştıramadık yılbaşı kurabiye çerezler meyveler vs vs
Dml0811 Damlanurrr kremalı mantar çorbası sac kavurma püre ve pilav börek havuç tarator karnabahar brokoli salatası konserve mısırda ekliyorum çiğ köfte tatlı olarak yaş pasta 😍
Zlhaanne Damlanurrr eşimle başbaşa olucaz minnak oğlum ile birlikte Ördek doldurucam firinlicam Pilav Humus Salata Çam ağacı mini börekleri yapicam Ee bide vişne suyu 😁😁😁 Kırmızı kadife pastası Çip çerez vs olur birde Çorba unutmuşum onu karar vermedim henüz ☺️
Umutdamla20 Damlanurrr yemek olarak kıymalı patates çanagı pırınc pılavı Salata Yaprak sarma Havuc tarator Tatlı olarak Tahınlı cevızlı kabak tatlısı cerez cips düşündüm İki cocuk olunca napak😁