Damlanurrr O gün annem babam kardeşim bizde olacak güzel bir sofra hazırlamak istiyorum Tavuk doldurucam içli köfte olacak sarma olacak artı olarak neler yapabilirim fikir verir misiniz sizler neler yapmayı planlıyorsunuz
Noname21 Damlanurrr calla bende balık mı et mi yapsam diye düşünüyorum ama kırmızı pancar mezesi havuç tarator falan iyi oluyor et ile
septembrmom Damlanurrr bizim tüm aile evlerinden bir şey yapıp getircek. Annem; Mercimek çorbası Kuru fasulye Pilav Tüm tavuk tereyağlı Ortaya mevsim salata Bir ablam; Fındık ezme kurabiyesi Barbunya salatası Diğer ablam; Kıbrıs tatlısı Çiğköfte Ben; Çikolata topları Sarımsaklı ekmek Belki fikir olur ❤️
asrinhatasi Damlanurrr ana yemeğim kesin değil ama meze olarak yaprak sarması, soğan mezesi, havuç tarator(belki onun yerine Rus salatası da olabilir net değil), kaşarlı mantar, acılı ezme düşünüyorum. Et yemeği düşündüm ama ne yapacağıma karar veremedim.
124dorukcum124 Fikir vereyim meze çeşitleri yapın Havuç tarator Pembe sultan Atom Humus Köpöoğlu Yanına güzel gider ortaya da salata
35lavanta Damlanurrr Bence bol bol meze yakışır havuç tarator yoğurtlu közlenmiş patlıcan yada közlenmiş patlıcan salatası rus salatası haydari karışık sebze salatası (havuç brokoli kapya biber karnıbahar) seç beğen al 😂
Damlanurrr 35lavanta kesinlikle bol mezeli bir masa inşallah sağlıkla gireceğimiz geçireceğimiz bir yıl olur hepimiz için
[silindi] Damlanurrr Kayınvalidem ve eşimin yengesi bir sürü şey hazırlayacak bana da yolluyorlar. Ekstra olarak ben çiğköfte, havuç tarator, humus(kerevizli), acı ezme, kırmızı lahana ve yaprak ciğer yapıcam 🤗
Lnldrm [silindi] merhaba iyi gunler birsey soracgim humus (kerevizli )nasil oluyor acaba ben ilk defa duydum .
baharbahce Damlanurrr ana yemek olarak fıında sebzeli kuşbaşı güveç ve pilav düşünüyorum yanına da yaprak sarması, tarator, köz patlıcan, humus, roka salatası (belki kırmızı biber içine kaşar eritmesi olabilir) planlarım arasında çocuktan fırsat olursa 😄
[silindi] 35lavanta Atıyorum birazdan 🤗 ama robotta yapıyorum ben öyle tepside yoğur, tavana at usülüne erişemedim🙈