serennity maysa-19 eczane de çalıştığımı belirttiğim bir sohbet vardı ama ilaçla ilgili konuştum mu hatırlamıyorum maalesef ki
Duyulurum maysa-19 ecza kelimesi geçiyordu profilde ama ben de baktım bulamadım. Belki görür bu postu. Biri “eczacım ilacı sipariş verdi acaba internetten mi verdi” diye sormuştu. O da öyle olmayacağını söylemişti. Eczanede çalışan anneye benzer bir yorumdu.
sadeturkvatandasi maysa-19 internetten almayın hatta eczanelerim bile internetten alıp sattığını duydum. Bizim bir tanıdığımız eczacı ona güvenerek ordan alıyorum. Özellikle balık yağı sahtesi en çok yapılan takviyelerden biri. Eczaneden almanızı öneririm.
maysa-19 sadeturkvatandasi yapmaz heralde eczacı ya öyle tanıdım yok yakın bi eczaneden alırım diyordum
ikiprensannesi53_ maysa-19 tabiki eczaneden alınır ilaçtan vitamin takviye mi alınır kim bilir ne satıyorlar vitamin adına
ipegimsi maysa-19 biz eczaneden alıyorduk ama vitaminler.com diye bir site var birde suplementler bunların orjinal olduğunu teyit ettik artık ordan alıyoruz
Artemiss_ maysa-19 eczaneden alıyorum internetten sadece güvenilir 1 satıcım var indirim olunca ordan bakıp alıyorum bir kez alıp eczaneye götürdüm baktırdım orijinal üründü ne zaman alsam eczaneye teyit ettiriyorum ne olur ne olmaz diye ama o satıcı dışında asla internetten almam. Eczaneden alınca bile internetten sorguluyorum kimseye güvenmiyorum bu konuda 🥲
maysa-19 Artemiss_ internetten nasıl sorguluyorsunuz ben denedim yapamadım.guvenilir dediğiniz yer neresi
Asli1923 Haberlerde sürekli çıkıyor sahte ilaç yakalandı diye, ilacın sahtesini üreten takviye ürünün sahtesini hayda hayda üretir internete güvenmeyin