ezgikrby Kızım biraz ileri seviye atopik dermatit ve doktor granül toz deterjan kullanmamı söyledi. Sizce en iyisi hangisi, kullandığınız memnun kaldığınız deterjanlar hangileri önerilerinizi bekliyorum 🌼
Ebrarkolcetin ezgikrby ben incia ve sivenonun deterjanlarını aldım kokusu nerdeyse hiç yok, sıvı deterjan bu ikiside, dalanı da kullandım ama çok memnun kalamadım
Alerjikrinit ezgikrby makinayı tıkıyor diyorlar ya. Ben o yüzden bıraktım kullanmayı. Aslında daha güzel yıkıyor sanki
Beyzanrrrr ezgikrby duru granül Matik tek geçerim Yeni doğan zamanları iki bebeğimdede ondan kullandm
ezgikrby Ebrarkolcetin sivenonun bulaşık deterjanını kullanıyorum ben de çok güzel ama granül kullan deyince ben de bilemedim 🤔 dalan parfümlü mü
Ebrarkolcetin ezgikrby dalan da beyaz sabun bildiğiniz alıp rendelesinizde olur, bize de organik sertifikalı demişti doktor benim kızımda da alerji var, o yüzden incia ve sivenoyu tercih ettik
ezgikrby Ebrarkolcetin dalanın beyaz sabunu var onu makinaya direk rendeleyip mi koyucam eritmem lazım değil mi 😂 kafamda deli sorular haha
defnoska Duru granül matik kullanıyorum çamaşırlar tertemiz çıkıyor, en az iki durulama yapıyorum tabi. Ondan önce siveno kullanıyordum lekeler asla çıkmıyordu sanki suyla yıkıyordum hiç memnun kalmadım
ezgikrby defnoska aa evet bugün doktorumuz bana da 2 kez durulama yapmamı söyledi ilk kez duydum açıkçası uni baby sıvı deterjan kullanıyodum yoksa yenidoğandan beri
Alerjikrinit ezgikrby dalan granül sabun işte. Duru da güzel ama Dalan içeriği daha temiz sanırım . Makinada erimiyormuş zarar veriyormuş falan dediler
Ebrarkolcetin ezgikrby onu rendenin ince kısmından geçirin sonra bi de daha ince olsun isterseniz bilendir yapın oldu bitti