Jldpmk34 Oğlum 2.5 yaşında ve ne oyuncak alacağımı bilemez durumdayım bu konuda bilgisizim sadece araba falan alıyorum çocuğa anneler bana yardımcı olabilir misiniz neyden hoşlanır 2,5 yaş erkek çocuğu önerilerinize ihtiyacım var
Deletedmom_98 Jldpmk34 26 aylık oğlum var Deli gibi lego oynuyor Gözünü kapıyor lego açıyor lego Ve tabi boya yapmak Parmak boya, sulu boya, keçeli kalemler..
sedaozan Jldpmk34 bizimkinin en büyük ilgisi minik arabalar. Bir sürü hotwhells arabası var her dışarı çıkışta mutlaka aldırıyor. Taşıyıcı uzun açılabilir tırı var ona diziyoruz her yerde araba sürüyoruz. Büyük parçaları puzzle yapıyoruz Line up diye bir oyuncak var boncuk dizme onu seviyor Eşleştirme kartlarını seviyor
DefneRana3881 Jldpmk34 25 aylık kızım var Meyve puzzle a var ondan yapıyo 6 lı hayvanlar yerlşetirmesi var onları ypıyor boya kalemleri ile resim yapıyor kızsal çay kahve takımlarıyla oynuyor araba sürüyor yerlerde bebek uyutuyor bultak var yaşlara göre 2-3 falan onları takıyor ama genellkle 5-10 dk da sıkılıyor birtek ablasyla oynarsa uzun oynuyor yoksa benle evin içinde dolanıyor
Alerjikrinit Jldpmk34 lego duplo👍 aşırı güzel oynuyor. Tabi arabalarda var. Lego duplo sayılı tren almıştık 23 aylık 2 aydır 10 a kadar sayıyor rakamları bilerek. Ve hiç sıkılmıyor ondan . Bul takları da seviyor ahşap olanlardan.
Jldpmk34 Legolari sqdece üstuste diziyor hemen sıkılıyor boyayla kalemle de heryeri çiziyor siz nasıl basediyorsunuz çalıştığım için akşam zaten çok yorgun oluyorum bana çok yük olarak geliyor boya işi ☹️ aslında oyuncalrini seviyor kendi kendine oynuyor ama hep aynı şeyler olunca sıkılıyor cocuk
ayseasel1 Konuyla alakalı alakasız benim kuzum 2 buçuk yaşında biraz geçti ama bu ara o kadar gergin o kadar kriz durumundaki kendi çocuğumu tanıyamıyorum, sizlerde durum nasil ve Bi dünya oyuncağı var yüzüne bakmıyor.