Smrenes Ben çookk uçuk bir gri istiyorum 😍 seneye bende bpyatcam inşallah.. Eğer çok sırıttıysa kırık beyaz boyatabilirsiniz.. Fazla açık renk olur ama sırıtmaz en azından hem gri parkelerle de uyumlu olur hem de baya ferah olur..
balcicegin_annesi 04112019 açık gri beyaz kapılarla ve mutfak dolapları ile uyum sağlar mı sizce ? Bide her mobilya da kullanırsak şayet
04112019 balcicegin_annesi ewt sağlıyor ama gri çok açık yada çok kapalı olmayacak özel yapıyorlar filli boyada var ama numarasını bilmiyorum
balcicegin_annesi 04112019 satan yerlere gidio sorayım hangisidir olmad onlara anlatırım acaba yardımcı olurlar mı oyle tam istediğim şekilde
balcicegin_annesi Poncikbirannis peki hangi boya markasını önerirsiniz ve birde su bazlı mı yoksa silikonlu mat boya mı kullansak ?
Poncikbirannis balcicegin_annesi su bazlı olanı, hem daha sağlıklı, filli boya olabilir yada marshall açık gri tonu çok ama çok güzel duruyor benim evimde her eşyaya da uyuyor ne çok acık bi gri nede koyu benimki karanlıkta olmadı
Slndnz balcicegin_annesi kapılarımız beyaz, parkelerimiz gri, duvarlarımız da açık gri ve ben bu halini çok beğeniyorum.
balcicegin_annesi Slndnz boyanız ne marka ve nerden aldınız acaba ? Bide duvar ve kapı uyumunu burda paylaşmanız mümkün mu benim de görebilmem için sadece duvar ve kapı uyumunu görebilmem için ☺️🙏🏻
balcicegin_annesi Poncikbirannis bakacağım çok teşekkürler ☺️ bana herkes kapıların beyaz yerlerin gri parke sende bej yada kırık beyaz yap dediler ama kararsız kaldım . Ev şuan kum beji renkte ve korkunc koyu oluyor akşam bi an önce seçmek istiyorum ama kötü bi renk olacak uymaz dşye de korkuyorum tek umudum burası
Slndnz balcicegin_annesi zannedersem marshall markası. Silinebilir ve mat görünümlü, resmî eklemeye çalışıyorum 😅
Sarekus Ben bulut grisi yaptırdım cok koyuda değil açıkta değil yerleride krem kahve parke,süpürgelikler ve kapılarıda beyaz yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim