MaKBiLe__KrAL_35 Erva1234 çok geçmiş olsun Rabbim Bidaha yaşatmasın inşaallah Rabb’im kimseyi evladıyla imtihan etmesin gerçekten çok zor evlat
Erva1234 MaKBiLe__KrAL_35 aminn gecekten cok zor Kimsenin basina vermesin Rabbim bizlerede birdaha yasatmasin insallah.
Dlk55blt-rdvn Erva1234 ben de 1,5 yaşından 7 yaşına kadar soğuk havale geçirmişim . Ateşli havaleye göre daha tehlikeli. Hatta bi kaç nöbetimi hatırlıyorum. Çok şükür hiç bi hasar bırakmadı
MaKBiLe__KrAL_35 Erva1234 Bilkent şehir hastanesinde mi çekildi … Bizde 16 gün Bilkent şehir hastanesinde yattık da çok kalabalık yoğun Ankara şehir hastanesi tıklım tıklım dolu odalar
Dlk55blt-rdvn MaKBiLe__KrAL_35 evet ateş olmuyor iç havale diye geçiyor boşluğa bakma kasılma ağzı kitleme,idrar kaçırma , ağzın köpürmesi
Dlk55blt-rdvn Dlk55blt-rdvn bi de bi yerde okumuştum eğer bebeğiniz 15 aylıktan küçük olup ilk havalesini geçirmişse ilerde tekrarlama ihtimali yüksek oluyormuş tabi ailede havale öyküsü varsa bu daha çok arttırıyor
MaKBiLe__KrAL_35 Erva1234 Bilkent şehir hastanesi de çok yoğundu Rabb’im kimseyi düşürmesin hastanelere
Erva1234 MaKBiLe__KrAL_35 amin canım heleki evlatlarjmizi korusun butun hasta cocuklarimiza sifa versin Rabbim
huzurlubebek Erva1234 canım neyden olur ki havale hiç bilmediğim için soruyorum ateşten oluyor sanirkm ama neye bağlı ateş mesela grip ateşi filan da dahil mi bu duruma anlamadım
Erva1234 huzurlubebek atesten oluyor canim ama her ates yuksekligi her cocukta havale yapmaz kimi cocukta havale yapar kimi cocukta yapmaz. Enfeksiyona bagli atesten oldu benim kizimin havalesi ates 39.5 a cikti ta dusuremedik