canmcocuklar Boynumda duzlesme ve ağrılarım var . Sert olmayan yumuşak , yüksek olmasın ama yatakla bir olmayan sağlıklı bir yastık tavsiye istiyorum direk markasıyla birlikte .
66arasim canmcocuklar Off o dert bende de var o kadar canim yaniyo ki anlatamam eşim çalışıyor sürekli cocuktanda vakit bulup gidemiyorum doktora ne olduğunu da bilmiyorum ama boynum ve belim felaket nasıl bı ağrı sizinki belki benimkide aynıdır boynumun orası sem sert böyle sağa sola cevirdgimde kütür kütür ediyo ama etmesine rağmen ağrı gecmiyo belimdekide aynı çok ağrıyor ağrısı dizlerime dahi vuruyor istemsizce kütür kütür ediyo
Deletedmom_98 canmcocuklar visco yastık kullanıyorum Oğluma da alacağım Ben yıllardır kullanıyorum o sebeple link veremeyeceğim
Bebee canmcocuklar Benim de boyun düzleşmesi var küçükken boynumun üstüne düştüm benimle bu zamana kadar geldi her sabah omuz ağrısıyla uyanmak yıldım. Şurda bekliyim
canmcocuklar 66arasim bende hem boyun duzlesmesi hem fibromiyalji hem ankilozan var varda var yani ağrılarımin sebebi çok. En azından yastık boyun ağrımı rahatlatsa diyorrum tavsiyeleri bekliyorum
Maviim canmcocuklar Yataş Five Z adındaki yatak pocket yaylı ve visco dur bu tip durumlara iyi. Bizim ilk yatağımız oydu evlenirken. Ama bize çok yumuşak geldi sırtımızı ağrıttı. Bel sırt problemleri olan insanlara daha iyi bu tip yataklar ama bence siz yastığınızı da yatağınızı da ortopedi doktoruna danışarak alın burdan size uygun olanı bulamazsınız tam anlamıyla sonra bide alırsınız pişman olursunuz yaramaz falan
canmcocuklar Bebee yok kimse galiba , intenret yorumlarına bakıyorum iyi diyende var kötü diyende hangi yastığı alacağımı sasirdim
ilayprensesim canmcocuklar çok geçmiş olsun bende de boyun düzleşmesi var felaket sırt ağrım oluyordu meğerse yanlış yastık kullanıyormuşum. Normalde hiç sevmem yüksek yastıkta yatmayı hep alçak yastıkla yatıyordum en büyük hatayı orda yapmışım. Tavsiye üzerine varol marka nanojel yastık aldım biraz yüksek geldi ilk başta alışkın olmadığım için şimdi iyi ki diyorum. Bana o kadar iyi geldi ki sırt ağrım falan kalmadı çok şükür 🙏 yıllardır kendime işkence etmişim resmen. Yorumlarına bakarak karar verebilirsiniz ben çok memnun kaldım. Bu arada o kavisli olan visco yastıklardan da kullandım ama hiç fayda göremedim yine de karar sizin 😉
canmcocuklar ilayprensesim teşekkür ederim size de geçmiş olsun iyi geldiğine sevindim . Sürekli boyun ağrısıyla uyanıyorum hatta uyku içinde bile hissediyorum . Yumuşak mi peki o yastık yumuşak olsun istiyorum . Baktım da içinde 1200 gr elyaf varmış baya fazla çok mu yüksek acaba
ilayprensesim canmcocuklar ne çok yumuşak ne çok sert ilk geldiğinde biraz yüksekti açıkçası ama yattıkça biraz basıldı Şuan gayet ideal yüksekliği. Zaten boyun düzleşmesinde yumuşak yastık pek önerilmiyor. Birkaç görsel eklerim şimdi daha net anlarsınız yüksekliğini 🤓
ilayprensesim canmcocuklar ekledim görselleri 
canmcocuklar ilayprensesim kuzum yumuşak olsun istiyorum böyle başımı koyunca yumuşacık başım gömülsün ama yerle de bir olmasın yüksek hiç olmasın istiyorum 🙂 şimdiki yastığım elyaf öyle yüksekti ki gittikçe söndü ama şimdi normale döndü ama yumuşak değil. Kafişim yastığa gömülsün istiyorum ohh ne güzel 😃
ilayprensesim canmcocuklar anladım canım o zaman bu pek sana uygun değil ama rahat bir yastık yine de aklında olsun 🥰
canmcocuklar ilayprensesim iade var mi acaba alıp denesem , satıcıya sordum bakalım iade varsa bir denicem teşekkür ederim 🙂