rumy007 masalliya55 depo-provera eczaneden alın sağlık ocağında ebeniz bilgisi dahilinde vurdurun ondan sonra her 3 aydan 3 aya
Aryamlinamom rumy007 merhaba canım ne zamandır korunuyorsun bu şekilde acaba güvenilir mi yöntem mi bende bunu düşünüyorum
Hilalresber Bende nexplanon taktırdım 3 yıl yüzde 99 koruyor fiyatı biraz tuzlu ama diğerlerini kendime uygun görmedim
findiginannesi_ dilaras23 Bende geri çekilme ile korunuyordum 22 aylık oğlum var. Üstüne 1 aylık hamileyim
dilaras23 findiginannesi_ kızım öyle zor ki hiç uyumuyor ve çok zor bir bebek kalp ritim bozukluğu başladı eşimde çok çalışıyor annem babam uzak tek başıma bakıyorum o yüzden çok korkuyorum 2. Ye hamile kalmaktan bir de doğum sonrası kanallar çok açıkmış 🙄
findiginannesi_ dilaras23 Bende tek bakıyorum doğumdan sonra kız kardeşimi istemiştim yanımda ama bunda ben onların yanına gitçem galiba doğumdan sonra
rumy007 Aryamlinamom benim ilk deneyimim ama ablam 3 yıldır böyle korunuyor o yüzden bende bunu düşündüm ve başladım
Mavisiimm dilaras23 evşiliğim ilk 8 ayı geri çekşlmeyle korundum sonra isteyerek hamile kaldım doğumdan sonra da 1 yıldır geri çekilmeyle korunuyorum kendinize ve eşinize güveniyosanız böyle devam 😀