dilaras23 8.5 aylık bebeğim var geri çekilme ile korunmaya çalışıyoruz ama hamile kalmaktan korkuyorum. Eşim korununca benim tarafımdan çok sorun oldu doğum kontrol haplarından da çok korkuyorum nasıl korunuyorsunuz ?
alonee dilaras23 korkuyorsanız geri çekilmeyi hiç uygulamamanız lazım çünkü bir korunma yöntemi değil. Prezervatif deneyebilirsiniz
SevimliHayaletCasper dilaras23 geri çekilmeyle hamile kalabilirsiniz. Çünkü korunma yöntemi değil. Spiral taktırabilirsiniz
Postal dilaras23 Bende geri çekilme yöntemi evet kesin bir çözüm değil ama dikkat edildi mi hiç bir şey olmaz bence
rumy007 dilaras23 55 günlük bebegim var benimde 3 aylik asi oldum korunma için emzirirken sıkıntı olmuyor en mantıklı bu bence
BurcuGorkem Ben de geri cekılmeyle korunuyorum ama her adetim geciktiğinde panik oluyorum hapta kullanmak istemiyorum spiralede güvenmıyorum iğneleride hiç istemiyorum napcaz biz bilmem 😨
Yaseoo BurcuGorkem buuu ben 🫨 günüm geçti kaç kere test yaptım negatif bnde çareyi soğan kürüyle buldum buldum derken yapıyorum inşallah adet olurum
dilaras23 alonee evet prezervatif kullanıyorduk ama bende inanılmaz ağrı ve tahriş oluyordu çok canım acıyordu ondan bırakmak zorunda kaldık 🙁
dilaras23 SevimliHayaletCasper spiral istedim ama doktorum bir fiyat çıkardı üzerine evi yapacak derecede maddi açıdan vazgeçmek zorunda kaldım yoksa en sağlıklısıı
sibelkilic dilaras23 devlette ben bedava yaptırdım cokta rahat 10 dk taktıkar kontrol edıldı 1 ay sonra gıdıcem kontrole 1 hafta oldu hatta
001 O durumdan ben de müzdaribim 1 hafta içinde 2 defa ertesi gün hapı aldım Şuan sadece adet olmayı bekliyorum 3 gün geçti üstünden inşallah hamile değilimdir 😒
sibelkilic dilaras23 spiral taktır benimde oglum suan 3 aylık en ıyı yontm bu suanlık ne kadarda yapsan gerı cekılme oluyor hamıle kalma riski var kendını garanti ye al cocuk ısteyınce cıkarıp yaprsın erkekler kendını koruyamaz sende ne kdr krunsanda oluyor
rumy007 masalliya55 depo-provera eczaneden alın sağlık ocağında ebeniz bilgisi dahilinde vurdurun ondan sonra her 3 aydan 3 aya