Levozge Kpss lisans hazırlanlar hangi yayinevlerinin kitaplarını onerirsiniz? Başlayacağım ama nereden, hangi kaynaktan baslayayim bilemedim. Pegem zor, Benim Hocam’a kolay demisler. Yargı, Yedi İklim… Yorumlariniza ihtiyacım var 🙏
ElaZeyAras Levozge merhaba Türkçe Öznur saat yıldırım videolarını izlemeni tavsiye ederim bir de kitaplarını . Rüştü hocanın dil bilgisi kitabınıda öneriyorum paragrafı paragrafa ilk adımdan başladım ben sora pegem paragraf aldım sıfır risk paragraf, paragrafın ritmi yargı paragraf bunları aldım . Tarihten benim hocam ramazan yengin ders videosu ve soru bankası pegem tarih soru bankası ve yedi iklim tarih soru bankası çözüyorum . Coğrafya engin Eraydın ders videosu nu soru bankasını çözüyorum. Konulardan çok yavaş ilerliyorum iki çocukla çok zor oluyor. Benim için çok zor 7 yıl aradan başlamak herşeyi unutmuş biri olarak sıfırdan başlamak çok zor .
rivrivyapma Levozge ben hemşireyim atanmak için çoook yüksek puanlar almama gerek yoktu 80 puanla atandım bilmiyorum size ne lazım ama ben benim hocam yayınlarıyla hazırlandım bütün videoları hatmettim coğrafyada bayram merali tek geçerim hiç coğrafya bilmeyen bana fulletmişti coğrafyayı ayriyeten pegem ve yediiklim aldım matematik ve Türkçe kitabı başka hiçbir şey almadım ben notlarımı alıp kendim şekil şema yapıp öyle ezberliyordum padişahları sıralıyordum mesela be yapmış ne etmiş tablo yapıyordum renkli renkli aklımda kalıyordu 8-10 tane Türkiye haritası çizmiştim madenler yollar köprüler sınırlar işte o an videoda ne varsa renkli renkli çizip ezberlemiştim
slngkts Matematik= İnformal Yayınları- Matematiğin Kara Kutusu Coğrafya= Benim Hocam Tarih= Benim Hocam, Tarihin Pusulası Türkçe= Pegem-Ezberbozan Güncel Bilgiler= Pegem Bunlara ek olarak matematikte iyi değilseniz Şenol hocanın Alıştırmalarla Matematik kitabını alabilirsiniz.
ElaZeyAras Puduhepa günde 2 saat çalışmaya gayret ediyorum keşke daha fazla çalışabilsem ama maalesef yoruluyorum göz halkalarım bile çıktı :)
Puduhepa ElaZeyAras bebek uyuduktan sonra mı yoksa gün içinde parça parça mı :) o halkaların hakkını vericeksiniz 😍😍
ElaZeyAras Puduhepa akşam çalışıyorum bazen gece . Gün içerisindedir soru çözümü yapıyorum tabi çocuklar dan fırsat bulursam yapıyorum . Siz nasıl yapıyorsunuz?
Puduhepa ElaZeyAras özelden yazın program paylaşayım çok uzun süre kpss kursunda ögretmenlikten sonra bebek ile hazırlanıyom ben de :),
Slmm2006 Puduhepa iyi günler. Kpss kursunda çalıştım demişsiniz. Birşey soracaktım. Ben işletme lisans mezunuyum. Ama şimdi tıbbı sekreterlik okuyacağım. O iki yıllık önlisans oluyor. Ben KPSS sınavında hangi bölümde sınava girmem gerekiyor. Kpss lisans , KPSS önlisans ya da alan sınavlarına girmeme gerek var mı. Tıbbi sekreterlik için düşünüyorum aslında KPSS yi
Slmm2006 Arkadaşlar ben de bu sene denemek istiyorum. Ama aradan çok zaman geçti ve tamamen sıfırım yani. Açıköğretim den lisans mezunuyum. Mecbur KPSS lisansa girmem gerekiyor. Nasıl başlasam acaba. 2017 de lisans dan mezun oldum. O zamandan beri hiç kitap almadım yani. İki çocukla çalışmam zor ama bi denemek istiyorum kendimi. Hangi kitapları önerebilirsiniz
Puduhepa Merhaba lisans mezun olduğunuz okulun derecesi dikkate alınır. Tıbbı sekreterlik için bile olsa lisans sınavına girmeniz gerekir :)