Ballloglum Nolur mesafe koyun da sizin çocuklarınız çocuklarıma dokunmasın.
Sizin şiddet uygulayan çocuğunuzu sürekli normalleştirme yorumlarınız,postlarınızdan çok sıkıldım.
Yok dönemsel, yok işte atağı şiddetli geçiriyor falan. Bakın ben çocukların evrelerini de maksimum ve minimum haraketlerini de biliyorum.
Bu çocuğun bu kadar şiddet eğitimi varsa sorun ailededir. Çocuk çocukla ohnarken itişir kakışır ama sizin durumunuz sizin anlattığınıza göre daha şiddetli bu da benim için normal değil. Tekrar söylüyorum o zaman da söylemiştim, dayak yiyen sizin cocugunuz olsa döven çocuğa böyle sevgi dolu naralar etmezdiniz eminim.
Ama çocuğunuz başka çocuğa şiddet uygulayınca karşı taraftan olsun ya nolcak gibi saçma sapan tepki bekliyorsunuz sanırım. Benim çocuğum bana göre senin çocuğundan daha değerli. Senin çocuğunda sana değerli.
Ya çocuğuna dediğim gibi sahip çıkacaksın, başka çocukla yaklaştığı anda yanında olacaksın. Başka çocuğun canı acımadan çocuğunu tutacaksın ya da oğlunuza karşılık verilince ağlamayacaksınız.
Ballloglum bencil insanlara anlatamazsın işte onların prens ve prenseslerine aman dokunulmasın. Akran zorbalığının dibini okullarda görecek onlar. Bu yaştaki bebelere laf söylerken çemkirirlerken Allah onlara hatırlatacak okul çağında asıl zorbalık nasıl yapılırmış görürler
Ve utanmadan eğitemediğiniz çocuğunuzu normalleştirmediğimiz için, çocuklarımız bizim için ÇOK DEĞERLİ OLDUGU için bir de beddua ediyorsunuz. Terbiyesizsiniz. O çocuğunuzun böyle olma sebebi de eminim sizsiniz.