Ballloglum yooo anam biz dört dörtlük değiliz ki evlatlarımz olsun 😂 seni ne çok doldurmuşlar bacım sakinleş, çocuklar duygu değişimini bizden alırlar ayna gibi , sabah mutlu uyanan annenin bebeği de o gün mutlu oluyor. Ayrıca gayet normal bir durum bu anlattıkların , aksi olan çocuklar genelde nadirdir oda nasip işi sakin ve uyumlu olmaları 🥰😂 daha çok sosyalleşmesi gerek az hayır net Hayırdır genelde böyle yaklaşılır ha şöyle birşey var karşımızdaki de bir anne ve çocuğunun şiddete maruz kalmasına müsaade etmez tabikiiii ama abartılı tavırlara ' anne baba müdahale etmiyorsa gerek vardır bence . Benim oğlum 16 aylık kendimde öğretmenim benim oğlumdada var şu sıralar vurma eylemi oda çocukla hep haşin oynayıp sevdiklerinden kaynaklı bir durum ama çocuğuma doğal yaklaşıyorum çünkü bu süreçte kalıcı huy edinme olmaması için gerekiyor bu . Dikkatini başka yöne dağıtın öyle anlarda olumsuzluklarndan ziyade olumlu davranışlarıyla övün. Her çocuk pohpohlanmayı abartmayı sever 🥰 aileden kaynaklı şiddet eğilimi olabilir tabiki ama inanın anne baba kuzu olup canavar olanlar da var 😂 süreç herkeste farklı. Yani normal bir çocuğa sahipsiniz tabiki 🥰